Gps hund – test ut disse GPS halsbåndene til hund, perfekt til jaktsesongen!

En GPS til hunden din er en enkelt måte for alle hundeeiere å ha fullstendig oversikt over hvor hunden befinner seg i samtid, selv når du ikke kan se den. GPS sporing til hund kan være et tillegg til halsbåndet, det kan være en egen GPS-vest, eller det kan være et eget halsbånd. I denne testen skal vi se på to Garmin Gps-halsbånd av høy kvalitet som er helt perfekt å bruke enten du skal på lengre skogturer med hunden din, eller du bruker hunden din til jakt. GPS for hund er også en flott måte å bli bedre kjent med hunden din, når det kommer til aktivitet og bevegelse. Disse modellene gir deg en oversikt over hundens bevegelser, både i samtid og som analyse, og gir deg dermed et solid grunnlag for å få det beste ut av den fremtidige treningen med din hund!

Lildog GPS-tracker og aktivitetsmåler

Lildog GPS-tracker og aktivitetsmåler for hunder er et produkt som virkelig har vakt oppmerksomhet i hundeelskerens verden. Med over 40 000 solgte enheter og en kundetilfredshet på 4.5 av 5, er dette et produkt som tydeligvis har truffet markedet godt.

Denne norskeproduserte GPS-trackeren og aktivitetsmåleren er designet for å passe til alle typer halsbånd eller seler, noe som gjør den tilgjengelig for hundeeiere uavhengig av hundens størrelse eller type. Med en vekt på kun 28 gram og mål på 47x36x15 mm, er den hverken klumpete eller tung, og kan derfor brukes komfortabelt av selv de minste hunderasene.

En av de mest fremhevede egenskapene er dens sanntidslokasjonsfunksjon. Dette gir eieren muligheten til å følge med på hundens nøyaktige posisjon i sanntid, noe som er en stor trygghet for mange, spesielt de som har hunder som liker å utforske på egenhånd. I tillegg tilbyr Lildog en historikk over lokasjonen, noe som kan være nyttig for å forstå og analysere hundens bevegelsesmønster.

Flere brukere har også uttrykt stor tilfredshet med produktets aktivitetsnivåmåler, som inkluderer en skritteller. Dette gjør det mulig for eieren å holde oversikt over hundens fysiske aktivitet og bidrar til å sikre en sunn livsstil for kjæledyret.

En interessant funksjon er muligheten for å aktivere lys og lyd på enheten. Dette kan være spesielt nyttig i situasjoner der man leter etter hunden i mørket, eller når hunden befinner seg i et område med mye vegetasjon eller andre skjulesteder.

Batterilevetiden på Lildog er også verdt å nevne. Med en batteritid på opptil 5 dager, avhengig av bruk, kan eieren være trygg på at trackeren vil vare gjennom lange turer eller perioder der man kanskje ikke har mulighet til å lade enheten umiddelbart.

Lildog har også en vannbestandig rating på IP67, noe som betyr at den tåler vær og vind, samt uforutsette svømmeturer. Produktets teknologi inkluderer fremtidsrettet 5G-teknologi, LTE-M (4G) og NB-IoT, noe som sikrer pålitelig og stabil ytelse.

Test av Tracker Ultracom R10i Hybrid: Den ultimate sporingsenheten for jakthunder

I jaktsammenheng er en god hundesporingsenhet uvurderlig, og Tracker Ultracom R10i Hybrid lover å revolusjonere hvordan vi sporer våre firbente venner. Med sin tosidige lokaliseringsteknologi og et utvalg av funksjoner som forbedrer sikkerheten og effektiviteten til jaktbegivenheter, var vi ivrige etter å se om denne enheten lever opp til hype.

R10i Hybrid er verdens første GPS-hundesporingsenhet for jakthunder som bruker både mobilnett og VHF-radioforbindelse, noe som betyr at den fungerer selv når mobilnettet er utilgjengelig. Vi testet enheten i ulike terreng og forhold, og resultatene var imponerende. Enheden leverte nøyaktige posisjoner for hunden i sanntid, og vi opplevde en sømløs overgang til VHF-tilkobling når mobildekningen falt ut.

Det inkluderte Ultracom Global SIM-kortet var et annet sterkt punkt. Denne funksjonen gjør at R10i Hybrid kan fungere på alle tilgjengelige mobilnettverk. I tillegg, med Ultracom Next-applikasjonen, kan du oppleve og dele jaktbegivenheter på en helt ny måte.

Sikkerhet er et nøkkelelement i enhver god hundesporingsenhet, og R10i Hybrid skuffer ikke. Fjernstyrt ledlys gir bedre synlighet og sikkerhet for hunden din, mens Ultracom NEXT-gruppefunksjoner lar deg se og dele andre hunder og jaktvenner på kartet. Dessuten gir Dog Data™-funksjonen detaljert informasjon om hunden din som jobber, inkludert rute, losing og retninginformasjon, samt muligheten til å analysere hundens arbeidsdata og daglige aktivitet.

R10i Hybrid er vanntett i opptil 30 minutter på 0,5m dybde, og har en solid batteritid på rundt 40 timer. Den håndterer temperaturer fra -15 °C til +55 °C, noe som gjør den til en pålitelig følgesvenn i varierte klimaforhold.

Med sine DURA-ARMOR™-funksjoner er R10i Hybrid laget for å tåle harde forhold. Den er både vann- og støvtett, og bygget med høykvalitets, slitesterke materialer. Med den 2-årige garantien føler du deg trygg på at enheten din vil vare.

Nøyaktig los indikator, stand varsling, og innovative designfunksjoner som BARK SENSE™ og Ultracom Global SIM bidrar alle til å gjøre R10i Hybrid til et enestående verktøy for jakthundeførere.

Selv om prisen på 13.495 NOK kan virke bratt, når man tar i betraktning funksjonene og teknologien som er pakket inn i denne enheten, samt inkluderingen av Ultracom NEXT applikasjon 12 måneders abonnement og Ultracom Global SIM-kort 12 måneders abonnement, mener vi at Tracker Ultracom R10i Hybrid representerer en verdifull investering for den seriøse jegeren.

Alt i alt, er Tracker Ultracom R10i Hybrid en svært imponerende hundesporingsenhet som tilbyr avansert teknologi og praktiske funksjoner for å gjøre jakten tryggere og mer effektiv. Vi gir den vår høyeste anbefaling.

Jakt GPS – Hund og eier blir bedre kjent

Denne flotte GPS-trackeren til hund oser av kvalitet og praktikalitet, og kommer garantert til å bli en fast følgesvenn når du skal på jakt med hunden din! Garmin leverer her et GPS halsbånd som det er enkelt å ta i bruk, og som har mange flotte innstillinger som vi vet du kommer til å sette pris på! Denne modellen leveres med T5 Hundepeiler, som gir deg en svært pålitelig sporingsnøyaktighet selv om omgivelsene du befinner deg i er krevende, og gir deg også rask innhenting av satellitt-signaler. Den store skjermen på 3,5 tommer gir deg god oversikt over alt du trenger, og produktet i seg selv er svært enkelt å ta i bruk. Med denne GPS pakken kan du faktisk spore hele 20 hunder samtidig, og enkelt holde styr på hvor i feltet de befinner seg. Som et tillegg til pakken får du også tilgang til en rekke spennende navigasjonsfunksjoner som du enkelt kan laste ned direkte på enheten din! Dette inkluderer blant annet BirdsEye-satelittbilder som gir deg god og pålitelig oversikt over området. Innebygget i produktet finner du også TopoActive Europe-kart og et kompass med tre akser, samt et barometrisk høydemåler – kort og godt alt du trenger for å finne frem når du er ute i terrenget! Batteriet har en levetid på hele 20 timer!

Denne modellen er spesialdesignet for å gjøre hundesporingen din så enkel som mulig, og for å gi deg muligheten til å trene hundene dine mer effektivt. Les av analysen over hvordan hunden beveger seg, hvor lang tid den bruker i aktivitet og hvor langt den går, og bruk denne informasjonen til å se hvordan du best mulig kan trene din hund til å bli flinkere i feltet. Dette er en super måte å bli bedre kjent med hunden din, dens bevegelser og aktiviteter, på en helt ny måte! GPS for hund er hovedsakelig en utrolig flott måte å følge hundens bevegelser i samtid, noe som gjør det enklere for deg å holde oversikt. Det er også en ekstra sikkerhet hvis hunden skulle komme bort. En ekstra sikkerhet er det også for deg under jakt, da du får et bedre bilde av når et eventuelt dyr er på vei mot deg. Denne modellen har en oppdateringshastighet på 2,5 sekunder, slik at oversikten blir optimal! Vi syntes dette er en utrolig flott GPS sporing – hund og eier kommer garantert til å bli bedre kjent med dette produktet!

(Utsolgt)
gps hund garmin gps hund

GPS til hund : Best i test!

Garmin er viden kjent for å levere utstyr til trening og friluft – som virkelig holder høy kvalitet. Og de tar heller ingen snarveier når det kommer til dette flotte GPS halsbåndet til hund. Halsbåndet i seg selv er oransje og svært lett å se selv ute i skog og mark. GPS-delen som du skal bruke, har en stor og flott fargeskjerm på 2,6 tommer og er svært brukervennlig. Dette er altså GPS sporing til hund som er veldig enkelt å ta i bruk. Du kan velge om du vil bruke den oppladbare NiMH-batteripakken, eller om du vil bruke vanlige AA-batterier – dette valget er kjekt å ha hvis man skal være ute over lengre tid og ikke har mulighet til å lade opp batteriet! Denne modellen kan gi deg trådløs informasjon på enkelte GPS-klokker, slik at du kan ha hendene fri hvis det skulle skje noe. Ekstra ypperlig er denne modellen for alle som skal på jakt, da den kraftige GPS/GLONASS-mottaket alltid gir deg rask og presis informasjon selv om omgivelsene du befinner deg i er krevende. Modellen er også noe mindre enn andre modeller, slik at den er enda enklere å ha med seg og enklere å håndtere. Denne pakken er også ypperlig hvis du skal på tur eller jakt med flere hunder samtidig: med dette produktet kan du spore opptil 20 hunder samtidig! Du får kontinuerlige posisjonsoppdateringer på 2,5 sekunder, slik at du alltid har fullstendig oversikt på hvor hver enkelt hund befinner seg i området. Produktet samler jaktinformasjonsdata som hjelper deg med å få oversikt over hvordan hunden beveger seg, lar deg analysere det og gir deg dermed en bedre oversikt over hvordan du kan trene hunden din på best mulig måte. Den samler også informasjon om hvor langt hunden din har beveget seg, hvor lenge den har vært i aktivitet og lignende informasjon. Vi syntes også det er ekstra spennende at denne GPS-en viser deg antall bjeff . dette takket være HD BarkDetect. Dette gir deg et bilde på hva slags aktivitet hundene er i, og om de reagerer på ting i området, og gir dermed deg også et klarere bilde på hva som skjer i området. Med i pakken får du et årsabonnement på Birdseye satellittbilder, som gir deg gode og oversiktlige bilder, slik at du enkelt ser hvor du befinner deg i terrenget. Dette er mange av grunnene til at denne modellen blir vår best i test!