Gps hund – test ut disse GPS halsbåndene til hund, perfekt til jaktsesongen!

En GPS til hunden din er en enkelt måte for alle hundeeiere å ha fullstendig oversikt over hvor hunden befinner seg i samtid, selv når du ikke kan se den. GPS sporing til hund kan være et tillegg til halsbåndet, det kan være en egen GPS-vest, eller det kan være et eget halsbånd. I denne testen skal vi se på to Garmin Gps-halsbånd av høy kvalitet som er helt perfekt å bruke enten du skal på lengre skogturer med hunden din, eller du bruker hunden din til jakt. GPS for hund er også en flott måte å bli bedre kjent med hunden din, når det kommer til aktivitet og bevegelse. Disse modellene gir deg en oversikt over hundens bevegelser, både i samtid og som analyse, og gir deg dermed et solid grunnlag for å få det beste ut av den fremtidige treningen med din hund!

Jakt GPS – Hund og eier blir bedre kjent

Denne flotte GPS-trackeren til hund oser av kvalitet og praktikalitet, og kommer garantert til å bli en fast følgesvenn når du skal på jakt med hunden din! Garmin leverer her et GPS halsbånd som det er enkelt å ta i bruk, og som har mange flotte innstillinger som vi vet du kommer til å sette pris på! Denne modellen leveres med T5 Hundepeiler, som gir deg en svært pålitelig sporingsnøyaktighet selv om omgivelsene du befinner deg i er krevende, og gir deg også rask innhenting av satellitt-signaler. Den store skjermen på 3,5 tommer gir deg god oversikt over alt du trenger, og produktet i seg selv er svært enkelt å ta i bruk. Med denne GPS pakken kan du faktisk spore hele 20 hunder samtidig, og enkelt holde styr på hvor i feltet de befinner seg. Som et tillegg til pakken får du også tilgang til en rekke spennende navigasjonsfunksjoner som du enkelt kan laste ned direkte på enheten din! Dette inkluderer blant annet BirdsEye-satelittbilder som gir deg god og pålitelig oversikt over området. Innebygget i produktet finner du også TopoActive Europe-kart og et kompass med tre akser, samt et barometrisk høydemåler – kort og godt alt du trenger for å finne frem når du er ute i terrenget! Batteriet har en levetid på hele 20 timer!

Denne modellen er spesialdesignet for å gjøre hundesporingen din så enkel som mulig, og for å gi deg muligheten til å trene hundene dine mer effektivt. Les av analysen over hvordan hunden beveger seg, hvor lang tid den bruker i aktivitet og hvor langt den går, og bruk denne informasjonen til å se hvordan du best mulig kan trene din hund til å bli flinkere i feltet. Dette er en super måte å bli bedre kjent med hunden din, dens bevegelser og aktiviteter, på en helt ny måte! GPS for hund er hovedsakelig en utrolig flott måte å følge hundens bevegelser i samtid, noe som gjør det enklere for deg å holde oversikt. Det er også en ekstra sikkerhet hvis hunden skulle komme bort. En ekstra sikkerhet er det også for deg under jakt, da du får et bedre bilde av når et eventuelt dyr er på vei mot deg. Denne modellen har en oppdateringshastighet på 2,5 sekunder, slik at oversikten blir optimal! Vi syntes dette er en utrolig flott GPS sporing – hund og eier kommer garantert til å bli bedre kjent med dette produktet!

gps hund garmin gps hund

GPS til hund : Best i test!

Garmin er viden kjent for å levere utstyr til trening og friluft – som virkelig holder høy kvalitet. Og de tar heller ingen snarveier når det kommer til dette flotte GPS halsbåndet til hund. Halsbåndet i seg selv er oransje og svært lett å se selv ute i skog og mark. GPS-delen som du skal bruke, har en stor og flott fargeskjerm på 2,6 tommer og er svært brukervennlig. Dette er altså GPS sporing til hund som er veldig enkelt å ta i bruk. Du kan velge om du vil bruke den oppladbare NiMH-batteripakken, eller om du vil bruke vanlige AA-batterier – dette valget er kjekt å ha hvis man skal være ute over lengre tid og ikke har mulighet til å lade opp batteriet! Denne modellen kan gi deg trådløs informasjon på enkelte GPS-klokker, slik at du kan ha hendene fri hvis det skulle skje noe. Ekstra ypperlig er denne modellen for alle som skal på jakt, da den kraftige GPS/GLONASS-mottaket alltid gir deg rask og presis informasjon selv om omgivelsene du befinner deg i er krevende. Modellen er også noe mindre enn andre modeller, slik at den er enda enklere å ha med seg og enklere å håndtere. Denne pakken er også ypperlig hvis du skal på tur eller jakt med flere hunder samtidig: med dette produktet kan du spore opptil 20 hunder samtidig! Du får kontinuerlige posisjonsoppdateringer på 2,5 sekunder, slik at du alltid har fullstendig oversikt på hvor hver enkelt hund befinner seg i området. Produktet samler jaktinformasjonsdata som hjelper deg med å få oversikt over hvordan hunden beveger seg, lar deg analysere det og gir deg dermed en bedre oversikt over hvordan du kan trene hunden din på best mulig måte. Den samler også informasjon om hvor langt hunden din har beveget seg, hvor lenge den har vært i aktivitet og lignende informasjon. Vi syntes også det er ekstra spennende at denne GPS-en viser deg antall bjeff . dette takket være HD BarkDetect. Dette gir deg et bilde på hva slags aktivitet hundene er i, og om de reagerer på ting i området, og gir dermed deg også et klarere bilde på hva som skjer i området. Med i pakken får du et årsabonnement på Birdseye satellittbilder, som gir deg gode og oversiktlige bilder, slik at du enkelt ser hvor du befinner deg i terrenget. Dette er mange av grunnene til at denne modellen blir vår best i test!