Tørr og varm med en regndekken til hund

Trixie, Non-Stop Dogwear, Dogman og Paikka er blant merkevarene som kommer best ut i vår regndekken hund-test. Dekken fungerer som en regnjakke til hund ved å beskytte mot regn, fuktighet og vind på kalde dager.

Alle hundeeiere som går tur med hunden utendørs hver dag, året rundt, bør kjøpe en regndekken til hund. Dekken fungerer som en regnjakke som er spesielt laget for å beskytte hunden din mot regn, fuktighet og vind. Regndekken til hund består av et stort utvalg produkter i ulike størrelser til alle hunderaser. De beste produktene er laget av vanntette materialer av høy kvalitet, som nylon eller polyester, med pustende egenskaper og justerbare stropper. Resultatet er en regndekken til hund med en god passform som er behagelig å ha på. For å sikre at hunden din får en regndekken som er god å ha på er det viktig å kjøpe en regnjakke som passer hundens størrelse, behov og preferanser. For noen hunder er det nødvendig med en ekstra varm regndekken, mens andre kun har behov for lett beskyttelse.

Våre anbefalte produkter i 2023

I vår test av regndekken til hund har vi hatt fokus på å finne gode produkter med vanntette, pustende og komfortable egenskaper. Vi har samlet våre vinnere av enkle og mer avanserte modeller av regnjakke fra markedets beste merkevarer.

Varm heldress som beskytter mot snø, is, kulde og vind

En soleklar testvinner til vinterhalvåret er Non-Stop Dogwear sin heldress med beskyttelse og bevegelsesfrihet. Protector Snow er designet for å beskytte hunden mot snø, is, kulde og vind. Heldressen forebygger klumper fra is og snø i pelsen, samtidig som den har god bevegelsesfrihet. Dressen har er fireveis stretch som sikrer både behagelig passform og god bevegelighet, holder hunden varm og tørr i all slags vær. Protector Snow kommer i egen modell til hannhund og tispe, hvor begge modellene har størrelser for store og små hunder. Dressen har åpninger for at hunden skal kunne gå på do, mens refleksdetaljer gir økt synlighet i mørket.

Stilig regndekken med 100 prosent vanntette egenskaper

Paikka Visibility Raincote Lite er et beskyttende og synlig plagg som passer for enhver hund. Regnjakke er et godt valg på våte dager, og Paikka leverer her et plagg som holder hunden din tørr, varm og stilig på tur. Regnjakken har sømmer som er 100 prosent vanntette for å sikre en tørr og komfortabel hund. Med praktisk nettingfôr tørker jakken raskt etter tur, den er lett å skylle av etter bruk og behagelig for hunden å ha på seg. Visibility Raincote Lite kan brukes året rundt. Jakken har vanntett og varm hette som forhindre at vann og kulde trenger inn under halsbåndet, seleåpningen har glidelås som kan justeres og hals, midje, rygg og benstropper kan justeres for å passe hundens passform. Paikka sin populære regndekken kommer i størrelser for store og små hunder.

Beskyttende regndekken med reflekterende stoff og nettingfôr

Også Dogman sin Reflextacke Roffe Light er en solid testvinner til turer ute i guffent vær. Dogman sin regndekken til hund gir god beskyttelse med vanntette egenskaper, fullt reflekterende stoff for økt synlighet i mørket og et lett nettingfôr som holder hunden varm. Roffe Light kan juster i halsåpning, krage og snøring for optimal passform til din hund, mens åpningen på ryggen gjør det enkelt å feste selen. Dogman sin regndekken er et godt valg når du ønsker å gi hunden din god beskyttelse mot regn, vind og kulde.

Vann- og vindtett regnjakke til en gunstig prislapp

Trixie er en populær produsent av utstyr til dyr, også regndekken til hund. Be Nordic fra Trixie scorer høyt på kvalitet til en gunstig prislapp. Denne modellen er en vann- og vindtett regnjakke som holder hunden din varm og tørr i rufsete vær. Jakken kan brukes sammen med både sele og bånd, den er enkel å ta av og på, har reflekser for økt synlighet og en passform som er komfortabel på kroppen. Be Nordic har en høy krage som forhindrer vann i å trenge inn under dekkenet. På kragen og ryggen er det praktiske glidelåser som også er vanntette, mens stropper bak og båndet rundt brystet er justerbare slik at jakken kan tilpasses din hund. For en gunstig prislapp leverer Trixie en vanntett regndekken med god bevegelsesfrihet, høy kvalitet og egenskaper som holder den firbente vennen din varm på våte dager. Jakken kommer i flere størrelser.

Hvorfor kjøpe regndekken til hund?

Selv om den firbente vennen din har pels som regulerer temperatur og holder dem varme, vil fortsatt kalde regndager kjøle dem ned. Hunder trenger sin daglige dose med mosjon, også på dager med snø, regn eller vind. Alle hundeeiere bør derfor investere i en regnjakke til hund som gir ekstra beskyttelse på rufsete dager. Spesielt korthårede eller små hunder kan ha behov for en regndekken, ettersom de er mer følsomme for vær og vind. Med en regndekken til hund holder pelsvennen din seg tørr, varm og komfortabel på våte dager, mens du slipper en hund som blir sølete og våt på hele pelsen. Et annet pluss er at regndekken kan bidra til å forebygge forkjølelse og andre helseproblemer som kan oppstå i forbindelse med dårlig vær.