Hundesele – best i test til bil, trekking og valp!

En god hundesele er viktig både for deg og for hunden din! En virkelig god hundesele har optimal passform og sørger for at hunden din ikke har mulighet til å vri seg ut, som igjen fører til at du føler deg sikrere når du er ute og aktiviserer din firbeinte bestevenn. I denne testen ser vi på hundeseler designet for forskjellige formål, og forteller deg om hvorfor vi syntes de er  verdt å kjøpe!

Non-Stop hundesele

Denne selen fra Non-Stop er designet for aktiviteter der trekkpunktet blir høyt. Dette er for eksempel når du har med hunden din på sykkelturer, skiturer eller løpeturer! Hundeselen sørger for at hunden fritt kan bevege skuldrene og har frie luftveier, som resulterer i at hunden kan være i høy aktivitet over lengre tid, uten å føle seg hemmet av selen sin. Det gjør også at selen er behagelig å ha på seg, og at hunden din reduserer å skade seg på selen selv om hunden er i høy aktivitet. Selen er slitesterk og holdbar og finnes i et utvalg av forskjellige farger og størrelser – fra størrelse 2 til 10! Ta en titt på linken for å finne ut av hvilken hundesele som vil passe perfekt for din hund. Integrert i selen finner vi en 3M refleks som sørger for at hunden din er lett å se når den har på seg denne flotte hundeselen fra Non-Stop!

Ruffwear Web Master – allsidig hundesele

Vi fortsetter med denne superflotte hundeselen som du kan bruke til en rekke forskjellige aktiviteter! Denne hundeselen er designet spesielt for at det skal bli enklere for deg å hjelpe hunden din over hindringer når du er ute på tur. Samme type hundesele brukes blant annet av rednings-spann i USA, så du vet at disse produktene er av høy kvalitet! Selv om de kan brukes til slike profesjonelle ting, er de like gode å bruke for andre aktiviteter også, slik som når du skal på tur i skog og mark. Dette er en holdbar og god hundesele som sitter godt på hunden din, og som høster positive tilbakemeldinger. Selen finnes i flere størrelser og i et utvalg av farger, så her er det bare å velge og vrake.

hundesele liten hund

Supert design og høy kvalitet

Med denne Longwalk-selen ser vi at det har vært et stort fokus på design, fordi dette er en meget flott hundesele!  Designet er flott og moderne, og samtidig er den utrolig funksjonell – faktisk er dette et helt unikt seletøy!  Hundeselen har flere elastiske elementer, særlig rundt ringfestet. Disse elastiske elementene gjør at seletøyet i seg selv er mer motstandsdyktig for rykk og napp, som resulterer i at både du og hunden din også merker mindre til dette, som vanligvis kan gi unødig belastning til hunden. Med denne selen reduserer du risikoen for skader på hunden sine ledd – og på dine ledd! På seletøyet finner vi en innovativ knapp som gjør det enkelt å ta selen både av og på – dette er positivt for både deg og hunden din. Hundeselen har borrelås foran og knapper bak, og har svært god passform for hunden din.

Kul hundesele – valp

Denne hundeselen for valp har et stilig kamuflasje-design. Hundeselen fra Julius-K9 er designet for valper som skal trenes opp, og er derfor ekstra komfortabel og ekstra slitesterk. Selve selen består av flere lag, og har et vannavstøtende ytterlag. Alle disse lagene bidrar til optimal passform og høy komfort for din valp. Holdbarheten på denne hundeselen er også svært god, og den er designet til å tåle det meste av aktiviteter som en valp kan finne på! Integrert i selen finner vi refleks-detaljer som sørger for ekstra sikkerhet og synlighet. Denne hundeselen finnes i to forskjellige størrelser.

Hundesele til bil – høy sikkerhet

Denne hundeselen er designet for hunder som skal reise med bil – en tid hvor sikkerhet er ekstra viktig! Hundeselen er laget i robust nylon som er fôret slik at det blir komfortabelt for hunden din å ha selen på. Stroppene er brede og holder effektivt hunden trygg mens bilen er i bevegelse. Stroppene er også justerbare, slik at du enkelt kan tilpasse de perfekt til din hund – det gir det også muligheten til å tilpasse stroppene ettersom hunden din foretrekker å sitte, ligge eller stå mens dere kjører. Vi ser at Quick-Release spenner gjør det raskt og enkelt for deg å få hunden både ut og inn av selene, som sparer deg både for tid og stress. Selve selen fester du enkelt enten i bilbeltet eller i selve setet. Denne hundeselen finnes i flere størrelser, som alle kan tilpasses og justeres for å sørge for den ultimate passformen for akkurat din hund! 

Den perfekte trekk-selen for din hund!

Ruffwear er et merke som har blitt viden kjent for å levere produkter av høy kvalitet, som er perfekt designet for din hund. Denne hundeselen er en såkalt Dog Joring Harness, som gir deg en rekke spennende muligheter til å virkelig jobbe sammen med hunden din! Dette er en spesialdesignet sele som har individuelle 4 justeringspunkter. Disse punktene gjør denne hundeselen perfekt for alle hunder som trekker, og de sørger for perfekt passform uansett hva slags aktivitet hunden din er i. Med en slik sele kan du la hunden din trekke deg på ski eller skateboard, eller du kan la hunden din være med på krevende løpeturer eller sykkelturer! Denne selen vil sørge for et godt trekkpunkt uansett hva slags aktivitet hunden er i, og ser til at hunden ikke blir unødig belastet mens den trekker. Dette er den perfekte selen for hunder som elsker å trekke!