Frihet og kontroll med løpestreng til hund

Hunder er aktive dyr som trenger sin daglige dose med fysisk aktivitet i form av tur eller lek i hagen. Med en løpeline eller løpestreng til hund får hunden frihet til å bevege seg fritt, mens eieren har full kontroll på at hunden ikke stikker av. Perfekt til bruk i hagen, turer eller trening.

Det er ikke overalt det egner seg å slippe hunden fri og alle hunder er heller ikke til å stole på når det gjelder å stikke av. Nøkkelen til en lykkelig og aktiv tilværelse er derfor en lang løpeline eller løpestreng til hund. Disse er utformet for å gi hunden bevegelsesfrihet, samtidig som den er sikret på en kontrollert måte. Med en løpeline får du en lang line som gir hunden rom til å utforske, mens en løpestreng egner seg bedre for en permanent løsning i hagen, på hytta eller campingplassen. Ettersom hunder er aktive dyr med et daglig behov for fysisk aktivitet kan en løpeline eller løpestreng gjør hverdagen bedre ror både hund og eier. Hunden får muligheten til å utforske og være fysisk aktiv på en større område, og eieren kan kontrollere hvor den skal bevege seg og redusere risikoen for at den rømmer. Løpeline eller løpestreng til hund er også et godt kjøp for opplæring eller lydighetstrening av din firbente venn.

Ulike varianter av løpeline og løpestreng

Hvilken løpeline eller løpestreng som er best for deg kommer an på bruk, plass og hundens aktivitetsnivå. Det selges derfor ulike varianter av løpeline og løpestreng til hund. Fleksible løpeliner med ekstra demping som reduserer rykk og gir en behagelig opplevelse for både eier og hund, er et godt kjøp til turer. Løpestrenger i kjetting egner seg godt til bruk i hagen hvor man kan feste strengen til en stolpe eller et tre. Ved kjøp av løpeline eller løpestreng anbefaler vi å velge produkter av robuste materialer i en lengde og tykkelse som passer for deres aktivitetsnivå og bruk.

Våre anbefalte produkter i 2024

Vi har sett nærmere på ulike produkter av løpeline og løpestreng til hund. Les mer om våre anbefalinger til tur, trening eller til bruk hjemme.

Gi hunden 30 meter frihet til å utforske på tur eller i hage

Den perfekte løsningen til deg som vil gi din firbente venn frihet til å løpe rundt, utforske og føle seg fri er Active Canis sin løpeline og løpestreng for hund. Løpestreng på 30 meter gir hunden full frihet, uten at du som eier trenger å bekymre deg for at den stikker av. Produktet leveres som komplett sett med en kraftig fjær, en løper på 3 meter og solide fester for sikker bruk. Active Canis passer for hunder opptil 56 kilo. Linen er vinylkledd og galvanisert for å tåle all slags vær.

løpestreng hund hage

Gummibellagt langline som glir lett i terrenget

Alac sin spor- og langline er et godt valg til eiere som vil gi hunden mer frihet til å bevege seg på tur. Linen er gummibelagt så den holder seg myk i kaldt vær, den glir lett i terrenget og er lett å skylle av og rengjøre. Med en lengde på 15 meter og neongul farge er dette en perfekt løpeline til daglige turer. Alac løpeline kommer i to tykkelser; 6 millimeter eller 4 millimeter.

25 meter lang løpeline med demping til løp, ski, sykkel eller tur

Til aktive hundeiere med en energisk og sterk hund som trekker mye er Alac Tolkline et godt kjøp. Med Alac sin 25 meter lange Tolkline med demping er dette et perfekt valg til løp, ski, sykkel eller tur med hunder som trekker mye. Med demping blir du skånet mot kraftige rykk, mens 25 meter gir hunden god bevegelsesfrihet.

Solid løpestreng i kjetting til bruk i hagen eller på camping

Av de klassiske variantene av løpestreng kan Trixie by på en solid løpestreng i kjetting. Produktet er laget av galvanisert kjetting som gjør at den passer for hunder opptil 50 kilo. Med 5 meter lengde og 3 millimeter tykkelse er denne perfekt å ha i bilen, i campingvognen eller hjemme i hagen.