Best i test flåttmiddel hund – Dråper, tabletter og spray som beskytter mot flåttbitt

I løpet av sommerhalvåret er risikoen stor for at hunden får flått som kan gi infeksjoner og sykdom. Med eget flåttmiddel til hund får de en spesialdesignet behandling som forebygger og bekjemper flåtten. Les mer om beste flåttmiddel til hund uten resept.

Flått er et insekt som er farlig for både dyr og mennesker, i form av infeksjoner og sykdom. For hunder som er mye ute på tur, i hage, kratt og skog kan det være lurt å beskytte mot flått. Mest vanlig er bruk av flåttmiddel til hund. De ulike produktene gir en spesialdesignet behandling som forebygger og bekjemper flåttbitt. Midlene kan kjøpes som spot-on dråper, tabletter og spray som er formulert for å drepe eller avverge flått. Det finnes også flåttmiddel som beskytter mot både flått og andre skadedyr som lopper og lus.

Flåttmiddel hund uten resept: Effektive midler

Selv om det mest effektive kan være å kjøpe flåttmiddel på resept, finnes det gode alternativer som kan kjøpes reseptfritt i dyrebutikker, på apotek eller på nett. Velger du å kjøpe uten resept bør du forsikre deg om at du velger riktig produkt og leser bruksanvisningen nøye før du påfører hunden. Mest vanlig å kjøpe reseptfritt er spot-on dråper, tabletter og spray. Dråpene er enkle i bruk, gir langvarig beskyttelse, påføres direkte på huden og virker effektivt mot både flått, lopper og lus. Flåttmiddel som tabletter fungerer også som god beskyttelse mot flått og andre insekter, men kan i likhet med dråpene være mer krevende å få i katten.. Hvis hunden din hverken liker dråper eller tabletter kan flåttmiddel som spray være det beste. Disse gir rask beskyttelse og er enkle å påføre direkte på hundens pels.

Beste flåttmiddel hund: Gode kjøp for under 500 kroner

Prisen på flåttmiddel til hund varierer, og det samme gjør kvaliteten. Dyrebutikker har flere gode og effektive reseptfrie produkter som forebygger og bekjemper flått. For under 500 kroner kan du gjøre gode kjøp som er trygge for hunden å bruke. For å være sikker på at middelet passer for din hund, dens individuelle behov og helsestatus bør du likevel forsikre deg med veterinæren om at middelet er riktig å bruke. Spesielt hos hunder med underliggende helseproblemer, valper eller eldre hunder bør man være ekstra varsom med hva man gir kjæledyret sitt..

Våre anbefalte produkter i 2024

Vi har samlet de beste kjøpene av effektive og reseptfrie varianter av flåttmiddel til hund.

Flåttmiddel Hund Tablett

Av tabletter som flåttmiddel er Fixodida ZX et naturlig tilskudd som passer for både hund og katter. Tablettene inneholder den aktive ingrediensen fulvinsyre som forbedrer pels, pust og reduserer risikoen for flåttbitt. Et trygt og godt kjøp til aktive hunder som tilbringer mye tid utendørs. Ved regelmessig inntak av Fixodida ZX kan tilskuddet sørge for at flått ikke fester seg på hunden. For små hunder opptil 10 kilo er anbefalt daglig dose 1 til 2 tabletter, mens større hunder over 10 kilo kan innta 1 til 3 tabletter i døgnet. Vi anbefaler likevel å forsikre seg med veterinær om at produktet er trygt for din hund.

Biodråper for effektiv beskyttelse mot flått

Beaphar sine Biodråper til hund er et flåttmiddel som gir effektiv beskyttelse mot lopper, flått og andre stikkende insekter. Dråpene kan brukes av hunder over 12 uker. Biodråpene inneholder margosa-ekstrakt og lavendelolje som virker avstøtende på flått, lopper og andre insekter. Dråpene er enkle å bruke og skal kun påføres hundens nakkeregion én gang i måneden. Fordelen med Biodråpene er at de har pleiende egenskaper, laget av virkestoffer fra naturen og er derfor helt naturlige. Har du en hund som er mye ute i regn eller glad i å bade anbefales det å gjenta påføring av dråpene senest 7 dager etter forrige gang. Biodråpene har full virkning så fort de er påført. Beaphar Biodråper er tilgjengelig for små hunder opptil 15 kilo og for større hunder over 15 kilo.

Effektiv spray uten kjemiske insektsmidler

Alt som ikke puttes i munnen eller i magen til hunden er et tryggere valg når det kommer til behandling. Beaphar Diemeth Care er et flåttmiddel og effektiv spray uten kjemiske insektsmidler, men kun silikoner av diemethicone. Disse silikonene danner et klebrig lag rundt flått, lopper og midd slik at de lammes, før de dør og faller av eller kan børstes av pelsen. Diemeth Care er et effektivt og trygt flåttmiddel som sprayes på dyrets pels og som holder flått borte fra hundens hud og pels

Skånsomt flåttmiddel for langvarig beskyttelse mot flått

Trikem sin Mygg & Flått-Spray er et effektivt og skånsomt flåttmiddel som gir langvarig beskyttelse mot mygg, knott og flått. Sprayen inneholder ingredienser av høy kvalitet som er skånsomme for hundens pels og hud, noe som gjør dette til et ideelt kjøp for hunder i alle aldre og størrelser. Produktet beskytter kjæledyret ditt mot mygg og flått, sprayes enkelt direkte på pelsen, er hurtigtørkende og etterlater ingen klebrig eller fet overflate på pelsen. Sprayen brukes enkelt ved å riste flasken, holde flasken 15 centimeter fra hundens pels før du sprayer et jevnt lag over hele kroppen, uten å være i kontakt med øyne, ører eller nese. Renons Mygg & Flått-spray gir effektiv beskyttelse mot flått når produktet påføres hunden jevnlig.