Potesokker til hund – viktig for god potehelse

Kun det beste er godt nok for menneskets beste venn – hunden! En av de mange tingene som er viktige å tenke på når man skal holde hund, er hvor viktig det er å ta vare på potene deres. Potesokker til hund, eller hundesko som det også blir kalt, er flotte å bruke for å beskytte potene for både kulde og varme, og for å få ekstra grep på krevende turer og glatte underlag. Ta en titt og finn noen flotte potesokker som både du og hunden din kommer til å elske!

Potesokker som kan brukes hele året

Vi starter med disse flotte potesokkene – Go Fresh PET BOOTIES-helårs støvler til hund. Dette er lange potesokker som er designet for å kunne bli brukt hele året, og er dermed motstandsdyktige for snø og is, samt varm asfalt om sommeren. Den justerbare borrelåsen gjør dette til potesokker som sitter godt og sikkert, og ultra-grip sålen er både slitesterk og vanntett. Disse sokkene finnes i flere forskjellige størrelser, farger og design!

potesokker best i test

Potesokker som tørker raskt

Disse hundeskoene fra Ruffwear gir hunden din svært god beskyttelse selv når terrenget blir tøft. Disse hundeskoene passer derfor ekstra godt når du skal ut på lange turer med vanskelig og skarpt underlag – disse skoene kommer til å beskytte potene til din beste venn for sår og rifter! Dette er potesokker som også gir god beskyttelse mot varme og kalde underlag som kan skade potene, og de gir også ekstra grep på glatte underlag. Disse hundeskoene kommer i to-pakning, slik at du kan velge forskjellige størrelser til for- og bakpotene. De finnes i flere forskjellige størrelser og i fargene blå, sort eller rød!

potesokker hund

Flotte potesokker fra Non-Stop Dogwear

Hvis du er på utkikk etter ekstra slitesterke potesokker, så kan vi anbefale disse potesokkene fra Non-Stop Dogwear! Dette er Non-Stop potesokker som passer for de fleste hunder, enten de trenger potesokker for å beskytte allerede ømfintlige poter, eller du planlegger en lengre tur med din firbeinte venn. Disse potesokkene er svært slitesterke og dessuten vannavvisende . De er laget av et spesialdesignet anti-kutt materiale som tilsier at de beskytter svært godt i ulendt terreng, grovt underlag, samt glasskår og andre ting hunden din kan skjære seg på. Potesokkene er dessuten dyppet i nitrilgummi som gir ekstra god beskyttelse. Sokkene beskytter selvfølgelig også mot varme og kalde underlag, og kan derfor brukes hele året. Den ekstra gummi-beskyttelsen gir også bedre grep på glatte underlag. Non-Stop Dogwear har utviklet disse sokkene for hunder som skal brukes til hundekjøring, men de kan like godt brukes på en vanlig tur i skogen, eller for hunder som bare trenger litt ekstra pote-beskyttelse i hverdagen. Sokkene festes enkelt med borrelås, og sitter godt på hundens poter. Det behagelige materialet sørger for at hunden har god kontakt med underlaget. Potesokkene finnes i flere forskjellige størrelser!

potesokker jakthund

Spesialdesignet for kalde temperaturer!

Disse supergode potesokkene fra Ruffwear er spesialdesignet med tanke på kaldere klimaer, og klarer fint å beskytte potene til hunden din selv om det er svært kaldt og dårlig vær. Skoene er svært enkle å ta av og på, og lukkemekanismen er rundt den smaleste delen av hundens fot for å sørge for at de sitter ekstra godt på selv om hunden er i mye aktivitet. Den spesialdesignede Vibram-sålen sørger for et ekstra godt grep på de aller fleste underlag, selv om de er harde, glatte eller ujevne. Den indre delen av sokken sitter litt høyere på hundens ben, som en ekstra sikkerhet som forhindrer at fukt, snø og is kommer inn i skoen. Det bidrar også til at skoen sitter godt på! Ruffwear vet virkelig hva de driver med når det kommer til potesokker: hundekjøring og avanserte turer i kaldt og utfordrende vær blir straks mye lettere når potene til hunden din er godt beskyttet! Sokkene er av svært høy kvalitet og finnes i flere forskjellige størrelser!