Bilsete hund: Sikre og komfortable vinnere fra Trixie

Eget bilsete for hund kan gi din firbente venn en mer komfortabel reise enn å sitte i hundebur. Trixie byr på sikre og komfortable vinnere til hunder i ulike størrelser. Spesielt designet for å gi hunden en trygg og behagelig reise.

Lange bilturer med hund krever riktig utstyr for en best mulig opplevelse for både eier og hund. Mange bruker hundebur som plasseres bak i bilen, men for å gi den firbente vennen din en enda bedre reise kan bilsete for hund være en god investering. Bilsete og bilstol til hund er spesielt designet for å gi den beste opplevelsen, samtidig som de er trygge, komfortable og sikre i bruk. Trixie er blant markedets mest populære produsent av utstyr til dyr, også av bilstete. Utvalget består av godkjente bilseter med fokus på sikkerhet først for å hindre at hunden blir distrahert under biltur og minimere risikoen for skader i en eventuell ulykke. Setene er designet for å gi hunden sitt eget rom i bilen og sikrer at de sitter trygt. Trixie sine bilseter til hund er polstret for å gi komfort, samtidig som de beskytter interiøret i bilen fra riper, hår eller annen skitt fra hunden.

Bestselgere av Trixie bilsete til hund

Trixie tilbyr bilsete til liten hund og stor hund, hvor du kan velge mellom modeller av bilsete med belte, med høy rygg eller bilseng. Det tradisjonelle bilsete med belte er en effektiv og enkel løsning som gir hunden et trygt sted å sitte, men bilstol med høy rygg er et godt valg for små og mellomstore raser som vil ha god støtte og komfort. For hunder som liker å følge med på omgivelsene kan en bilseng være et godt kjøp som gir din firbente venn et behagelig sted å hvile på bilturer. Det er flere grunner til at Trixie er blant markedets mest populære kjøp av bilsete for hund. Bestselgerne er utstyrt med justerbare stropper slik at de passer de fleste bilmodeller og størrelse, setenes myke polstring gir hunden komfortabel luksus og produktene er laget av materialer som gjør de enkle å vedlikeholde.

Våre anbefalte produkter i 2024

Vi har samlet våre anbefalte favoritter av bilsete til hund i små og mellomstore raser.

Mykt og stabilt bilsete til hunder opptil 8 kilo

En bestselger til hunder med en maksimal vekt på 8 kilo er Trixie sitt myke og stabile bilsete som lar hunden sitte å se ut hele bilturen. Bilstolen spennes enkelt fast i bilens sikkerhetsbelte, har sklifri bunn og avtakbar pute med stopping. Produktet kan også brukes som reiseseng. Med Trixie sin myke bilstol vil bilturer bli sikre, behagelige og smidige for både eier og hund. Stolen gir hunden god plass, oversikt og en trygg reise. I tillegg beskytter bilstolen bilens interiør mot smuss, riper og andre skrammer som kan oppstå fra poter og klør. Et godt valg som passer de fleste biler.

hund bilstol

Behagelig bilsete med stabil konstruksjon og opphevet sete

En annen favoritt fra Trixie er dette behagelige bilsetet laget av myk nylon for å gjøre reisen mer komfortabel. Perfekt for små og mellomstore raser. Setet har stabil konstruksjon, opphevet sete med lagringsplass i bunnen, avtagbar pute med polstring, et belte for å feste hunden og en sklisikker bunn. Alt dette er med på å gjøre Trixie sitt bilsete til et godt kjøp for trygge og komfortable bilturer. Også dette setet kan brukes som reiseseng.

bilstol liten hund

Komfortabelt bilsete med kanter som gir koselig beskyttelse

For under 1000 kroner kan Trixie Dog Travel Bed Car Seat gi deg og hunden det dere trenger på bilturer. Her får du et komfortabelt bilsete som er opphøyd og lar hunden føle seg mer omfavnet på bilturen, enn om den hadde sittet fritt i bilsete eller i bur. Bilsetet passer for små og mellomstore raser og gir hunden romslig plass og et godt sted å sitte eller ligge. Setet har kanter som gir en behagelig og koselig beskyttelse, mens det forhøyde setet lar hunden følge med ut av vinduet. Produktet brukes med bilsele og beltefeste for å ivareta hundens sikkerhet.

godkjent bilsete hund

Sammenleggbart hundebur og bilsete for en sikker bilreise

Denne sammenleggbare modellen fra Trixie er både gunstig i pris og høy på sikkerhet. Produktet er et sammenleggbart hundebur som fungerer som et behagelig bilsete for små hunder. Buret festes enkelt i bilbeltet ved hjelp av to reimer, i tillegg til at du kan feste hundens bilsete gjennom burets belteåpning. Det er flere grunner til at dette er blant Trixie sine favoritter; Buret holder bilen ren fra hundehår, gir en sikker og komfortabel plass i bilen, er lett å feste, kan åpnes ovenfra og fra siden, har netting for god ventilasjon og avtakbare, behagelige puter. Og selvfølgelig kan buret felles sammen ved behov.

godkjent bilsete hund