Magebelte hund – Ha hendene frie på tur og trening

Aktive hundeeiere med en aktiv og sprek hund i bånd kan være krevende, spesielt for eieren. Med et magebelte til hund får du frie hender med et belte som festes rundt hoftene dine og line, strikk eller strikk til hunden. Vi har samlet de beste beltene med ergonomisk design og fordeling av trekkraft.

Spreke, sterke og større hunder kan være krevende å gå tur, løpe eller gå på ski med. Mens et vanlig bånd krever at du hele tiden holder fast med hender, er et magebelte for hund et hoftebelte som gir deg som eier frie hender på tur og trening. Et magebelte sitter lavt på hoftene dine, fordeler trekkraften mellom hofter og seter og reduserer risikoen for smerter i rygg. Hundeeiere gjør ulike aktiviteter med hunden sin, enten det er hundekjøring, skikjøring, vanlige gåturer, løpeturer eller fjellturer. Magebelte for hund finnes er derfor designet til forskjellige aktiviteter slik at opplevelsen blir best mulig for både deg og hunden(e). Ved kjøp av magebelte for hund er det spesielt viktig å velge et som har et ergonomisk design og er justerbart, spesielt hvis du har en hund som trekker hardt. Velger du et godt magebelte vil det fordele trekkraften jevnt over et større område og dermed belaste ryggen din mindre. Fordelen er at når hunden trekker vil beltet overføre kraften til kroppen din. Velg riktig størrelse, juster etter behov og kjøp et belte som passer til din bruk.

Magebelte hund med strikk, stropper, lommer eller line

Man skulle kanskje tro at det går for det samme hvilket magebelte man kjøper, men slik er det dessverre ikke. Forskjellen på løpe- eller gåtur er ikke så stor, så her kan man ikke gjøre mange feil. Verre er det hvis du driver med canicross, snøkjøring med hund eller har planer om å gå mye på ski med hunden din. Et alternativ er å velge magebelte av den mer allsidige modellen, hvor du har flere bruksområder. Om Magebelte har strikk, stropper, lommer eller line kommer an på hvilken bruk det er snakk om. En generell anbefaling ved kjøp av magebelte er å velge en betle med beinstropper, for å hindre at beltet glir ut av posisjon. Av de mest allsidige beltene er Trekking Belt 2.O fra Non-Stop Dogwear av de beste kjøpene. Beltet gir deg alt du trenger for daglige turer med hunden, men også til løp eller ski. Beltet sitter behagelig på, er godt polstret og gir deg den støtten som trengs.

Magebelte hund test – Non Stop Dogwear er en av vinnerne

I tester gjort på ulike varianter av magebelte for hund er det spesielt produsent Non Stop Dogwear som kommer best ut. Produsenten har utviklet et stort utvalg til ulike aktiviteter med magebelte hund. Non Stop Dogwear Trekking Belt 2.0 er den allsidige varianten, mens Ferd Belt er utviklet til lengre turer, CaniX Belt er laget for trening og tur og CaniX Belt pro er til deg som konkurrerer med hunden. Også Trixie og Rukka har et knippe utvalg magebelte til hund for bruk til normal daglig aktivitet.

Våre anbefalte produkt i 2023

Basert på omtaler, egenskaper, kvalitet, bruksområde og pris har vi samlet våre beste anbefalinger av magebelte hund. Med lommer eller uten lommer, strikk eller line, her finner du noe av alt.

Magebelte av mesh-materiale for utmerket ventilasjon til langrenn eller løping

Non Stop Dogwear Løype Belt

Til den aktive hundeeieren som elsker løping og langrenn, men savner en bra nok løsning for hunden din har Non Stop Dogwear løsningen. Her får du et magebelte som gir deg frie hender, samtidig som du kan la hunden løpe trygt og sikkert foran deg. Beltet gir god støtte rundt hoftene dine, sitter komfortabelt og er designet slik at hundens trekkraft konsentreres rundt hoftene. Resultatet er et magebelte som gir behagelig støtte og beskytter ryggen din. En av grunnene til at Løype Belt fra Non Stop Dogwear er en sikker vinner er at modellen er utviklet i samarbeid med verdensledende utøvere innen trekksport med hund. Beltet passer likevel godt til de daglige turene, skiturer, lufteturer og løpeturer. Magebelte har flere gode egenskaper. Blant annet er beltet laget av HexiVent, et mesh-materiale som gir topp ventilasjon, tørker raskt og gjør beltet lett og komfortabelt. Beltet er kjent for å være både solid og slitesterkt, også under kaldt og vått vær. Dette skyldes festet i aluminium og forsterkning av Hypalon. Hundebånd, hundeposer eller andre gjenstander med en vekt på 0,5 kilo kan festes i beltets festepunkter. På baksiden av beltet er det en lomme for oppbevaring av telefon, nøkler eller snacks. Mens refleksdetaljer sikrer synlighet i mørket. Vi anbefaler produktet til aktive hundeeiere som ønsker en komfortabel løsning til trening og tur.

Lett, slitesterkt og komfortabelt magebelt for lange turer med hund

Non Stop Dogwear Ferd Belt Defense

Er du en hundeeier som stadig reiser på lange turer eller ekspedisjoner med hunden din? Et godt magebelte er viktig, og Non Stop Dogwear Ferd Belt Defense gir det topp kvalitet med komfort. Ferd Belt er lett, slitesterkt, komfortabelt og spesielt utviklet for lange turer med hund, uansett årstid. Beltet har D-ringer som kan festes direkte på pulken, praktiske løkker hvor du kan feste kobbel og hundeposer og en solid og sikker karabinkrok med skrulås for feste av hundens line. Karabinkroken tåler en maksimal belastning på 300 kilo. For eierens komfort har Non Stop Dogwear funnet de beste løsningene. Beltet er formstøpt for optimal ergonomisk passform og har en kjerne med lukket celleskum som hindrer at væske trenger gjennom. Ferd Belt har kan justeres i livet, beina og har beinstropper som holder beltet på plass. I tillegg har beltet solide spenner av aluminium som sikrer deg og hunden din i krevende forhold.

Det perfekte magebeltet til løpeturer med hund

Rukka Hike joggebelte hund

Et rimeligere og enklere kjøp er Rukka Hike, et magebelte som passer spesielt gått til løpeturer og lufteturer med hunden. Beltet er justerbart i livet, sitter godt rundt midjen og har et støtdempende bånd for optimal opplevelse for hund og eier. Rukka sitt belte er utstyrt med hemper som kan brukes til tilbehør eller feste av bånd når hunden skal på plass og en praktisk karabinkrok som enkelt tas av og på. I tillegg har beltet refleksdetaljer som gir synlighet og sikkerhet på mørke dager. Vi anbefaler Rukka Hike til deg som ønsker et prisvennlig midjebelte med egenskaper som gjør løpe- og gåturer med hunden mer behagelige.

Billig midjebelte med line til løping og gåturer med hunden

Trixie Magebelte med Line

Av de billigste produktene er Trixie magebelte med line et godt kjøp. Beltet gir deg funksjonene og egenskapene du trenger for gå- eller løpeturer med hunden. Beltet kan justeres til midjer mellom 60 til 130 centimeter og en håndløkke på linen kan brukes som vanlig kobbel uten bruk av beltet. Produktet passer til deg med små eller mellomstor hund. Vi anbefaler produktet til deg som ønsker frie hender på de daglige turene med hunden din. Refleksdetaljer sikrer også bedre synlighet i mørket.