Acana hundemat med ferske råvarer, vitaminer og næring

Blant markedets beste produsenter av hundefôr med kvalitet og næring er Acana høyt oppe. Deres store utvalg av hundefôr til ulike raser, størrelser og behov er laget av de beste råvarene. Et godt valg til deg som vil gi hunden næringsrik fôr for en sunnere livsstil.

Hvordan mat du velger å gi hunden din er en viktig avgjørelse, spesielt med tanke på hundens livsstil, helse og trivsel. Hundefôr fra Acana er kjent for å være blant markedets beste ernæring med kvalitet. Produktene deres er laget av de beste råvarene, har deilig smake, er rike på vitaminer og gir hunden god næring. Acana samarbeider med lokale produsenter for å sikre ferske råvarer fra trygge kilder, hvor hver pose består av tørrfôr med kjøtt av høy kvalitet, frukt, grønnsaker, urter, uten tilsetning av korn eller unødvendige fyllstoffer. Resultatet er hundefôr som sikrer en balansert og nærende diett for den pelskledde vennen din. Flere hundeeiere, tester og eksperter som har erfaringer med Acana hundefor opplever forbedrer energi hos hunden, bedre kvalitet i pelsen og en hund som liker maten. Produsenten har et stort utvalg av ulike produkter, hvor Acana Heritage, Singles og Regionals er blant bestselgerne. Heritage er hundefôr inspirert av naturens mangfold, Singles er laget for hunder med matintoleranse og inneholder kun én animalsk proteinkilde, mens Regionals er en serie ulike smaker fra verden som gir en tilfredsstillende opplevelse for hunden. Felles for alle produktene er at de er laget med vekt på biologisk passende næring i ulike smaker og teksturer som imiterer hundens naturlige diett med ingredienser som gir glansfull pels, sunn hud og sterke muskler.

Velg riktig produkt av hundefor

Acana sitt utvalg av hundemat består av forskjellige produkter tilpasset hundens ulike behov og preferanser. Det er viktig å velge riktig produkt og daglig dose til din hund. En generell anbefaling er å velge hundefôr som passer din hund, dens rase, størrelse og spesifikke behov. Acana tilbyr fôr tilpasset valper, voksne og eldre hunder, sammen med produkter for hunder med spesielle helsebehov som sensitiv mage eller allergier. Kvalitet har sin pris, også hos Acana. Hundefor-tilbud kan derfor være smart å følge med på hvis du vil spare penger.

Våre anbefalte produkter i 2024

Under kan du lese mer om våre beste anbefalinger av hundefôr tilpasset hunders ulike behov og størrelser. Alle produktene er tilgjengelig i flere posestørrelser.

Nærende hundefôr til aktive hunder over 5 kilo

Aktive hunder som driver med krevende utholdenhetstrening, arbeid eller andre intense fysiske aktiviteter har et annet næringsbehov enn inaktive hunder. Sport & Agility Heritage er utviklet spesielt for den aktive hunden i voksen alder over 1 år og alle raser over 5 kilo. Hunder som gjeter sauer, hopper etter frisbee i helgene, er med deg på treningsturer eller lange gåturer har behov for en diett rik på kjøtt og fett som gir god utholdenhet. Sports & Agility er derfor laget av frittgående Cobb-kylling og hele egg fra lokale preriegårder, villfanget flyndre fra Nord-Cancouverøyen og Okanagan Valley-frukt og grønnsaker. Med andre ord får hunden din ferske ingredienser og best mulig næring i en aktiv hverdag slik at den holder seg frisk og sterk

Hundefôr med et høyt innhold omega-3 fra sild, sardiner og flyndre

Til hunden som er glad i sjømat kan Pacifica Dog fra Acana anbefales. Produktet inneholder sild, sardiner og flyndre som aldri har vært fryst, frukt, grønnsaker, urter, gresskar, tang og lavendel. Pacifica Dog er fritt for konserveringsmidler og korn, men full av omega 3 som gir en sunn hud og pels. De andre ingrediensene bidrar til økt stoffskiftet og bedre fordøyelse hos hunden. Pacifica Dog egner seg godt til voksne hunder.

Tørrfôr med 50 prosent næringsrike kjøttproteiner

De fleste hunder liker smaken av kjøtt, og dette behovet dekker Prairie Poultry med smakfullt tørrfôr av fylt med næringsrike proteiner fra frittgående kylling, kalkun og hele egg fra frittgående høns. Produktet er rik på omega-3 fettsyrer, har ingen høyglykemiske korn og fri for konsentrat av proteiner fra potet og erter. 1/3 av kjøttet i fôret er ferskt, noe som tilfører hunden viktige næringsstoffer i sin mest næringsrike form. Mens 2/3 tørkes for å gi en sterk og naturlig kilde til kjøttprotein. Acana Prairie Poultry er laget for alle hunder.

acana hundefor erfaringer

Komplett og proteinrikt fôr til valper av mellomstore raser

Til valper av mellomstore hunderaser i alderen 1 til 12 måneder og vekt fra 9 til 25 kilo er Puppy & Junior Heritage fra Acana et godt kjøp. Tørrfôret er rik på proteiner, lavt på karbohydrater og helt fritt for korn. Produktet er tilpasset valpens naturlige kosthold med en sunn og variert blanding av kjøtt, frukt, grønnsaker og gress for å styrke valpens vekst og utvikling. Puppy & Junior Heritage egner seg godt å bruke som en diett for å fremme slank muskelmasse og kontrollere kroppsfett. Tørrfôret inneholder 70 prosent kjøtt fra frittgående kylling, villfanget flyndre, egg og næringsrike grønnsaker. Ettersom Acana er opptatt av å tilfredsstille hunder som rovdyr er tørrfôret basert på biologisk korrekt fôr med ferske ingredienser. Sammenlignet med andre typer hundefôr inneholder Acana flere kalorier fra fett og proteiner, og mindre fra karbohydrater. Resultatet av dette er med på å redusere risikoen for å få en overvektig hund, samtidig som hundematen fremmer en god helse.