Trivsel og sikkerhet med valpebinge inne

Trygge og komfortable omgivelser er viktig for både valp og eier. Med en valpebinge innendørs får den lille firbente vennen din et begrenset, trygt og behagelig rom den kan oppholde seg uten fare for å skade hjemmet eller seg selv. Dette er våre beste anbefalinger til deg.

Det er flere gode grunner til hvorfor du bør investere i en valpebinge eller valpegård til din nye firbente venn. Valper er kjent for å være aktive, nysgjerrige, krevende og intense, noe som kan skade både hund og hjem. Med en valpebinge kan du skape trygge og komfortable omgivelser for både deg og valpen. Bingene gir et begrenset og trygt rom hvor valpen kan oppholde seg og de hjelper til i prosessen med å trene opp valpen til potte- og lydighetstrening. I tillegg kan en valpebinge føles som et trygt og personlig sted som bidrar til å redusere stress og angst hos valpen. Investerer du i en valpebinge får du bedre kontroll på valpen, forebygger skader på møbler og ledninger, utvikler sunne vaner og rutiner for valpen og skaper trygghet hos den lille firbente vennen din.

Valpebinge vs. valpegård innendørs

Uansett om du bor i en liten leilighet eller stort hus kan det være fint å gi hunden et eget oppholdssted som kan brukes ved behov. Valpebinge, valpegård eller valpehage er alle ulike varianter som kan være praktiske å ha. Forskjellen på en valpebinge og valpegård er at bingen gir begrenset plass, i form av et bur, som gir valpet et sikkert og eget område. En valpegård derimot er en større innhegning som gir valpen mer plass og bevegelsesfrihet. Valpegård brukes ofte som lekeområde med større plass. Til bruk inne kan det være smart å velge en sammenleggbar valpegård.

Velg en valpebinge som passer din hund og ditt hjem

Ved kjøp av valpebinge er det viktig å velge et produkt som passer inn i ditt hjem og til din hund. Ettersom valper er kjent for å vokse fort bør du kjøpe en valpebinge som gir nok plass etterhvert som valpen vokser. For lang holdbarhet kan det være greit å kjøpe en valpebinge laget av materialer i høy kvalitet, som er enkle å rengjøre og trygge for valpen. De beste valpebingene har enkel tilgang for både eier og valp, med sikre låsemekanismer. Noe som gjør det trygt for valp og eier. Utvalget av valpebinge er stort, hvor produkter av stål, metall, plast og stoff er det mest vanlige. Fordelen med å velge en valpebinge av stål eller metall er at disse er robuste, enkle å rengjøre og passer godt for sterke raser. Binger av plast er et mer allsidig valg hvis man vil ha en valpebinge som også kan brukes til reising og transport. Plastbinger er lette i vekt, bærbare og har god sikt. For mindre raser kan stoffbinger fungere fint som både valpebinge hjemme eller som transportbur. Valpebinge av stoff er fleksible og enkle å oppbevare.

Våre anbefalte produkter i 2023

Har du lyst til å investere i valpens helse og trivsel, men lurer på hvilken valpebinge du skal kjøpe? Vi har samlet våre beste anbefalinger av valpebinge og valpegård av høy kvalitet og god funksjonalitet som gir en trygg og behagelig oase for valpen din. Finn passende størrelse for din hund og en valpebinge som passer til din bruk.

Åttekantet valpebinge med bunn i vannavstøtende materiale

Blant de beste kjøpene til bruk innendørs er Dogman sin Canvas valpegård og valpebinge med flere praktiske løsninger. Canvas er lett i vekt, har en bunn i vannavstøtende materiale og en topp i luftig mesh. Valpebingen er åttekantet, har dører som åpnes med glidelås, praktiske lommer på utsiden til hundeposer og sammenleggbar løsning som gjør den enkel å oppbevare. Canvas kan fint brukes både ute, inne og på reise. Et godt valg til deg som vil gi hunden en trygg plass å oppholde seg når du vil ha bedre kontroll på valpen. Canvas kommer i stor og liten størrelse. Hvor den lille har en høyde på 53,5 centimeter og en omkrets på 91,5 centimeter, mens den store har en høyde på 81 centimeter og omkrets på 127 centimeter.

Slitesterk valpegård i sømløst design og stabil konstruksjon

En annen favoritt av lekegrind, i form av valpegård, er denne slitesterke varianten med fortrykket PP-plastpanel med solid metallramme. Valpegården er enkel å rengjøre ved å tørke av smuss og flekker med en fuktig klut. Utover det får du en valpegård som egner seg godt til bruk inne med bundebånd som sikrer stabil konstruksjon, mens anti-skli beskyttelse beskytter gulvet mot riper. Lekegrinden har et sømløst design med skjøter mellom panelets hjørner og plastforbindelser som reduserer sjansen for at små bein kommer gjennom og at små hunder slipper unna. Valpegården monteres enkelt ved å bruke den medfølgende gummihammeren. Produktet måler 143 centimeter i lengden, 73 centimeter i bredden og 46 centimeter i høyden.

Valpebinge for hundetrening, hvilested eller lekeplass

Til hundeeiere med valper eller små hunderaser du ønsker mer kontroll på anbefaler vi denne valpebingen som kan brukes både ute og inne. Her får du en lett, stabil og praktisk valpebinge som kan brukes til mye. Enten det er for hundetrening, som seng, hvilested, lekeplass eller på reise. Valpebingen gir sikkerhet til valpen og renslighet i huset når du trenger at hunden oppholder seg på et begrenset sted. Produktet er enkel å montere, sammenleggbar, høy stabilitet med sterk stålramme, to innganger, netting som beskytter mot andre dyr eller at valpen hopper ut og sidenetting som sikrer god luftsirkulasjon og sikt. I tillegg får du en valpebinge med to praktiske lommer og flaskeholder på siden, sammen med nettingdeksel og bunn som er avtakbare og kan vaskes. Med på kjøpet følger også bæreveske og jordplugger. Jordpluggene passer fint når du vil bruke valpebinge utendørs. Valpebingen har en omkrets på 120 centimeter og en høyde på 58 centimeter.