Hundeseng | Store og små.

Vi vil jo alle at våre firbeinte venner skal ha det så godt som mulig, fra hva de spiser til hvor de sover. Når man har hund, er det å ha en komfortabel seng til dem utrolig viktig! Da får hunden et eget sted som er trygt og godt å sove, og du har litt mindre risiko for at Fido skal foretrekke sengen din i stedet for. Her har vi satt sammen en stor test av hundesenger, for store og små, slik at du kan scrolle deg nedover og finne den hundesengen som du tror din hårete bestevenn vil like aller best!

Fluffy hundeseng

Dette er produktet for alle hunder som liker en ekstra fluffy hundeseng! Denne hundesengen er liten og søt, og passer perfekt for små hunder. Yttersiden av sengen er blå, og den hvite pelsen inni får sengen til å se ut som en liten, fluffy sky som hunden din garantert kommer til å elske! Puten som følger med i sengen kan vaskes i maskin på 30 grader hvis det skulle trengs, og sengen i seg selv er laget a 100 % polyester. Sengen er 40 x 40 cm og 17 cm høy, og passer dermed flott for mindre hunder. Den kommer også til å ta seg flott uansett hvor i huset du ønsker å plassere den!

Trixie seng med potemønster

Trixie hundeseng er en veldig søt og koselig seng som vi tror hunden din kommer til å elske! Dette er en hundeseng med ekstra høye kanter, som er populært blant hunder som er ekstra glad i å kose. Selve sengen er grå og har søte pote-trykk over hele sengen, og den kommer til å ta seg flott ut hjemme hos deg. Puten som følger med sengen kan du snu eller ta ut ettersom det er behov for det. Sengen måler 75 x 65 cm og passer flott til medium store hunder.

Biabädden – en bestselger siden 1969!

Dette er virkelig en bestselger! Biabädden har blitt produsert helt siden 1969, og har hatt fornøyde kunder både på to og fire ben helt siden den gang. Gjennom årene har de jobbet for å utvikle og tilpasse hundesengen etter ny forskning om hunders atferd, og ut ifra ny informasjon om materialer tilpasset hundeseng. Tilbud og etterspørsel har vært en drivkraft for å videreutvikle denne modellen, som resulterer i at denne modellen har blitt en bestselger, og tilbakemeldinger vitner til at dette fort kan bli den nye favoritt-sengen til hunden din! Dette er en hundeseng som har en tamme av polyester, og selve trekket er laget av kunstskinn. Dette skinnet er holdbart og slitesterkt, og gjør også at sengen er lett å rengjøre. Sengen er heller ikke tung, og den er derfor enkel å transportere. Enten du trenger en liten eller stor hundeseng, så har Biabädden det du trenger! Du kan velge mellom hele 7 forskjellige størrelser, som passer til alle raser. Hundesengen er stilren og grå, og kommer til å passe inn uansett hvor du ønsker å ha den!

Luksus til hunden din, fra Milk & Pepper

Dette er en hundeseng som lukter luksus! Milk & Pepper har her produsert en hundeseng som er laget av organisk bomull, som er helt uten skadelige kjemikaler. I tillegg til at dette er en hundeseng som hunden din kommer til å elske å ligge på, så har den også et utrolig flott utseende, og du kan velge mellom fargene Nattblå og Sennep. Det ytterste laget på sengen er i luksuriøs fløyelstoff som hunden din kommer til å elske! Dette trekket kan tas av takket være en glidelås som sitter nederst – dette er praktisk når du trenger å vaske det. De ekstra høye kantene rundt sengen gjør at dette er et produkt som passer ekstra godt for hunder som er ekstra glad i kos og nærhet. Sengen måler 55 x 55 cm og er 20 cm høy.

Kult design og digg fløyel

Milk & Pepper vet virkelig hva de driver med når det kommer til luksuriøst design! Denne super-flotte hundesengen kan du få enten i sort eller celadon blue, og den har en spennende sekskantet-form med ekstra høye puter bak. Det fine fløyelsstoffet som trekket består av er mykt og deilig, og hunden din kommer til å elske å ligge i denne sengen! Sengen i seg selv er laget av organisk bomull som er helt fritt for skadelige kjemikalier, og som dessuten er veldig behagelig å ligge på. Fløyels-trekket kan taes av og vaskes når det trengs. En svært vakker hundeseng!

Perfekt for alle sofahunder!

Denne hundesengen er spesielt flott for alle hunder som elsker å være på sofaen, og alle hundeeiere som er litt mer skeptisk til det. Denne hundesengen er spesialdesignet for å passe på sofaen! Selve sengen er som et mykt, tykt og godt teppe, som er laget i vevd polyester-vattert stoff. På den ene siden av hundesengen finner vi forhøyede kanter som tillater hunden din å ligge i mange forskjellige stillinger og fremdeles får god støtte fra sengen. Disse kantene er polstret med polyesterfleece og er dermed mye og gode, samtidig som de støtter. Som sagt så er dette et produkt som er like mye til deg som hundeeier, som det er til hunden din. Med denne hundesengen fra Trixie, beskytter du også sofaen din fra pels og smuss! Polstringen på sengen er i tillegg enkelt å fjerne og kan vaskes på 30 grader i vaskemaskin. Denne hundesengen måler 70 x 90 cm og leveres i en flott, lysegrå farge som kommer til å passe inn på de aller fleste sofaer. Sengen er dessuten enkel å pakke sammen og flytte på. Dette er virkelig et godt kjøpt for alle som elsker hunden sin, men som også har et ekstra stort rom i hjertet for sofaen!

Hundeseng med memory-foam

Denne meget flotte hundesengen er det lille ekstra innen luksus som du kan unne hunden din. Hundesengen fra Karlie er ikke bare flott å se på, og god for hunden din å ligge på, men den er også en seng som kan bidra til å redusere ubehag og angst! Hundesenger som denne blir anbefalt av veterinærer for eldre hunder, og hunder som sliter med vonde ledd og leddgikt. Sengen reduserer antall trykkpunkter når hunden ligger, som vanligvis kan føre til stivhet i ledd og muskler, som også kan være en årsak til ubehag og angst hos hunder. Denne sengen fra Karlie har en madrass laget av ortopedisk memory-foam som former seg etter hundens kropp for maksimal komfort og støtte. Dette er en svært innovativ hundeseng som effektivt tilpasser seg hunden din når den ligger i sengen, men som også raskt finner tilbake til som opprinnelige form når hunden ikke ligger i den. Holdbarheten på sengen er svært god, og den blir ikke deformert selv etter mye bruk! Strekket på madrassen kan du enkelt ta av og vaske i maskinen når det trengs. Formen på sengen gjør at disse hundesengene like godt kan brukes inne i et hundebur så vell som frittstående i stuen eller et annet sted. Dette er en svært god hundeseng som hunden din kommer til å få god nytte av. Hundesengen kan også brukes av unge og friske dyr, da den er god og komfortabel, og gjør godt uansett! Denne modellen måler 72 x 50 cm og er 20 cm høy, og passer dermed svært godt for mindre hunder. Siden dette er hundesengen i testen som gjør mest nytte for din firbeinte bestevenn, blir dette også vår best i test hundeseng!