Hundebur test – la oss hjelpe deg med valg av riktig hundebur!

Når man tenker på å skaffe seg en hund, må man også tenke på hva slags utstyr man trenger for å kunne gi hunden det beste og tryggeste livet mulig. Man trenger leker, bånd, mat…og hundebur! Enten du tenker at du trenger et hundebur til å ha i stuen eller på soverommet, som hunden din kan oppholde seg i når det trengs, eller om du trenger et bur til å ha i bilen, så er det meget viktig å ta et informert valg som resulterer i at du får best mulig produkt! Hundebur til bil er viktig for å oppnå optimal sikkerhet for deg og hunden din – det kan være farlig og distraherende å ha hunden løs i bilen, særlig hvis man skal på lengre turer, og det kan også gjøre hunden stresset. I tillegg kan det fort bli svært farlig for passasjerene! I denne testen kikker vi derfor på hundebur til bil som er kollisjonstestet og derfor kan vise til meget stor sikkerhet! Vi kikker også på vanlige bur til å ha hjemme, som et ekstra trygt tilholdssted for hunden din, eller for å ha litt bedre kontroll på den nye og viltre valpen din når du ikke er i samme rommet. Ta en titt på vår test av hundebur, og se hvem vi synes er best i test! 

Sammenleggbart hundebur i stål – fire forskjellige størrelser

Dette er et enkelt og praktisk hundebur som er ypperlig hjemme i stua eller på hytta. Buret er stort og godt i størrelsen, og robust når det er sammen på korrekt måte. Det er mulighet for å ta av den ene døren, slik at dette buret enkelt kan bli hunden din sitt faste, trygge tilholdssted, uten at den trenger å være redd for å føle seg innestengt, som ofte er en grunn til at hunder ikke liker burene sine. Buret er laget i solid stål, som har fått en hvit finish, og får buret til å fremstå som stilrent og moderne, og vil passe i de aller fleste hjem. Bunnen i buret er produsert i slitesterk plast, og kan taes ut for enkel rengjøring, og det er god plass til tepper og puter inne i buret – og selvfølgelig noen hundeleker! Når buret ikke er i bruk, kan det enkelt slåes sammen og er derfor svært plassbesparende – noe vi syntes er meget praktisk!  Siden buret tar så lite plass når det er slått sammen, er det også enkelt å frakte det, for eksempel til hytta, eller ut i hagen, hvis du vil lage et ekstra skyggested for hunden din. Det er viktig å merke seg at dette er ikke et hundebur til bil. Dette praktiske hundeburet finnes i fire forskjellige størrelser; XS, S, M og L, og det vil derfor være enkelt for deg å finne det hundeburet som passer din hund best! Vi anbefaler å lese spesifikasjonene for å finne den rette størrelsen.

hundebur pris

Trygg kjøretur med hund i bil – best i test!

Her har vi et svært solid og sikkert bur for din hund!  Dette buret er designet for hund i bil, og skal brukes i bagasjerommet i bilen. Vi syntes at selve buret har et spennende og utrolig praktisk design som vitner om hvor sikkert det faktisk er! Buret skrår både foran og bak, for å sørge for at det får plass i de aller fleste bagasjerom! Modellen vi har her fremstår som svært solid, uten at det går på bekostning av hundens komfort – i dette buret er det nok av plass til et godt teppe eller en god pute!  Inne i buret finner vi også en skli-sikker matte som forhindrer at hunden din sklir rundt inne i buret når bilen er i bevegelse. Denne matten er enkel å holde ren, da den kan taes ut og vaskes i maskin på 30 grader.  Selve buret er svært enkelt å montere, og vi syntes at designet i seg selv fremstår som moderne. Den nederste delen av buret er lukket, slik at ikke poter og haler blir stikkende ut, og reduserer slik faren for at hunden din skal skulle skade seg under transport. Vi ser også at det er en sikkerhetslås på døren, slik at det ikke er fare for at hunden din kommer seg ut når bilen er i bevegelse. Sideflatene er også forhøyet, og forhindrer at skitt, støv og fukt havner i bilen din. Denne modellen passer perfekt for raser opptil 20 kilo, men finnes også i andre størrelser – selvfølgelig med samme gode design og høye sikkerhet!

bil hundebur

Hundebur til bil – for deg med stor bil eller flere hunder!

Har man hund, er det veldig kjekt å ha et eget hundebur for bil! Mimsafe Multicage passer svært godt for deg som har flere hunder, og skal frakte flere hunder samtidig. Dette er et veldig godt testet hundebur som finnes i tre forskjellige størrelser. Buret holder svært høy standard og er spesialdesignet for å være så praktisk og sikkert som mulig. Buret står svært sikkert i bilen, og passer i hovedsak best til større biler, slik som multivans og bobiler, samt pickuper som har skikkelige festepunkter i gulvet. Man kan velge å bruke ett bur slik det er, eller sammen med andre bur: burene kan nemlig kobles sammen både i høyden og bredden, og sørger slik for optimal sikkerhet for dyrene og passasjerene i bilen, da burene står svært stødig i forhold til hverandre. Hvis hundebur ikke er skikkelig festet, kan det være svært farlig for passasjerene hvis man først skulle havne i en ulykke!  Ved å bruke Mimsafe Multicage sparer man også på plassen, siden burene kan stå så nære hverandre! Selve buret har hendige bærehåndtak som du kan brette ut når du skal flytte på eller løfte buret. I forhold til sikkerhet, så er dette buret svært grundig kollisjonstestet hos RISE Research Institute of Sweden, så dette holder virkelig det det lover! Hundeburet er produsert i korrosjons-behandlet  og galvanisert stål, som siden har blitt malt over med polyuretan-malingsom er svært slitesterkt og tåler all-slags vær. Alt i alt så er dette produktet fra Multicage absolutt til å stole på, og det signet på selve buret fremstår som svært solid og holdbart. Det er også bevist at dette hundeburet reduserer risikoen for alvorlige skader for hun hund, hvis du skulle være utsatt for en ulykke. Det gode material-valget reduserer faren for at buret skal knuses hvis det er snakk om en kraftig ulykke. Buret har altså energi-absorberende egenskaper, som gjør det til et ekstra trygt og godt valg! Hundeburet er nøye testet og svært praktisk, og har i tillegg til den høye sikkerheten, god komfort for din hund. Vi syntes dette er det beste valget for deg som skal frakte flere hunder samtidig! 

hundebur bil

Tar lite plass når det ikke er i bruk

Dette hundeburet kan brukes for eksempel som et enkelt transport-bur til litt større hunder når man ikke skal reise langt. Selve buret er i stoff av et slitesterkt materiale, og har en solid stamme i lakkert stål som sørger for at buret holder seg oppe når det er i bruk. Inne i buret finner vi en bunn som det er mulig å ta ut og vaske når det trengs. Siden hele buret er laget i stoff, finnes det ingen gitter-vinduer her. «Vinduene» i dette buret er laget med insekts-netting, som sørger for at hunden ikke får uønsket besøk av insekter – som er svært praktisk med tanke på hundens komfort! Vi ser også at hundeburet har «gardiner» som kan trekkes end foran disse vinduene, og sørger for at buret blir lystett. Dette er svært kjekt for dyr som er nervøse på tur, og som roer seg lettere ned når det er mørkt. Når buret ikke er i bruk, slåes det enkelt sammen, og på den måten tar det nesten ikke plass! Dette buret er altså svært praktisk og egner seg godt når man skal transportere hunden over kortere avstander, og da helst ikke i bil. Buret finnes i flere størrelser, så her er det bare å lete deg frem til det som passer best for hunden din!

billig hundebur

Trygt bur for de minste hundene

Dette er virkelig et flott og sikkert hundebur til bil for de minste hundene! Ikke bare er det ypperlig til å ha i bilen, men det er også enkelt å bære med seg, slik at dette ikke bare er et rent hundebur i bil, men også fantastisk praktisk når man for eksempel skal ha med seg hunden til veterinær eller lignende. Buret er selvfølgelig kollisjonstestet, og er designet for å bli festet i et bilsete heller enn i et bagasjerom. På denne måten blir det enklere for deg å holde øye med hunden, og det vil også oppleves som tryggere for hunden selv! Dette buret er meget solid, og er produsert i fly-aluminium. Her finner vi at designet er helt unikt, og sørger for optimal sikkerhet fra alle kanter, hvis man først skulle være uheldig å havne i en kollisjon. Dørene er forsterket for optimal sikkerhet, og buret er selvfølgelig kollisjonstestet ved RISE Research Institures of Sweden, så vi det at det er av svært høy kvalitet! Dette buret vil passe til de aller fleste bilmodeller, og vi syntes det har et svært godt og moderne design. Materialet som buret er laget av, er ekstrudert aluminium og knusefast nylonplast, som er svært hardføre materialer som tåler mye! De tåler også store variasjoner i temperaturen, uten at det reduserer styrken til materialet, og buret er fremdeles like trygt. Siden buret skrår litt, ser vi at det har svært energi-absorberende egenskaper, som samtidig minsker faren for at buret skal knuses eller deformeres hvis man skulle havne i en ulykke. Det er de samme egenskapene til buret som betydelig reduserer faren for personskade i et ulykkestilfelle. Vi vil derfor si at dette er et supert alternativ til bur til bagasjerom, og et svært godt valg for deg som har en liten hund. Med dette buret får du det beste fra to verdener: et svært kollisjonssikker bur til å ha i bilen, og et praktisk bur som det er lett å bære med seg. Dette er virkelig et godt produkt som vi anbefaler! 

hundebur til salg