Beskytt møblene og gi hunden komfort med et eget hundeteppe

Hunder liker å være i nærheten av eieren sin, noe som gjerne går utover sofaens levetid. For å beskytte møblene og samtidig gi hunden komfort anbefales egne hundetepper. Med et hundeteppe får den firbeinte en komfortabel overflate å hvile, sove eller leke på.

De fleste hundeeiere knytter et sterkt bånd til sin firbente pelsvenn, et bånd som gjerne er gjensidig. Hunder liker som regel å være i nærheten av eieren sin, enten det er på tur, på kjøkkenet, soverommet eller i sofaen. Kosestunder med hunden i sofaen kan være koselig, men møblene blir gjerne fort slitt og fulle av hår. For å beskytte møblene og samtidig gi hunden komfort anbefales egne hundetepper. Disse er gjerne polstret, myke og gir kjæledyret en komfortabel overflate å hvile, sove eller leke på. Hundetepper er laget for å være slitesterke, enkle å vedlikeholde og finnes i flere størrelser, farger og materialer som er enkle å vedlikeholde. På kalde vinterkvelder kan et hundeteppe gi ekstra isolasjon og varme. Med hund i hus er det ikke alltid like enkelt å holde hjemmet rent og ryddig. De fleste hundetepper er derfor laget for å tåle vaskemaskin og tørketrommel, slik at du alltid har et rent teppe til din hårete pelsvenn.

Hundeteppe bil som beskytter bilsetene

Mange eiere har med seg hunden sin på korte og lange bilturer, hvor hunden ligger i baksetet eller bagasjerommet. For å beskytte bilens interiør mot skitt, hår, riper og søl fra hunden kan hundetepper være en god løsning. Teppet gir også en trygg og komfortabel overflate som hunden kan sitte eller ligge på under hele kjøreturen, noe som også kan redusere stress og uro hos den. Spesielt på lange bilturer kan et behagelig hundeteppe til bil gi hunden ro og trygghet.

Hundeteppe sofa som eier og hund kan ha glede av

Sofaen hjemme er kanskje det møbelet som er mest utsatt for slitasje, hår og skitt fra hunden. Selv om mange eiere er strenge på at hunden ikke skal i sofaen, er ikke dette alltid nok. Et hundeteppe til sofa er derfor en smart investering som både eier og hund kan ha glede av. Et hundepledd beskytter sofaen mot hår, riper og skitt, samtidig som hunden får et mykt sted å hvile. Teppet gjør det enklere å bevare møblenes holdbarhet på, og hunden kan få sitt eget sted å være i nærheten av eieren på.

Våre anbefalte produkt i 2024

Trixie, Lupus og Gustav och Evita er blant produsentene med markedets beste hundetepper. Produktene byr på stil, komfort, kvalitet og et stort utvalg av varierende størrelser. Vi har samlet våre beste anbefalinger av hundeteppe til deg.

Lun og koselig hvileplass med slitesterkt hundeteppe fra Lupus

Lupus sitt hundeteppe i nydelig gråfarge er et slitesterkt teppe som gir hunden en lun og koselig hvileplass. Teppet er grått og har et flott print av sorte poter. Utover det er Lupus et teppe av høy kvalitet med en gummiert underside som sørger for at teppet ikke sklir rundt på gulvet eller i sofaen. Lupus hundeteppe er 31 millimeter tykt og kommer i tre ulike størrelser; 75 x 75 centimeter, 75 x 100 centimeter eller 100 x 150 centimeter. Teppet kan også vaskes på 30 grader. Vi anbefaler Lupus sitt flotte hundeteppe til deg som vil gi kjæledyret ekstra komfort.

Lupus teppe

Kosete og allergivennlig hundeteppe i myk plysj

Til den kosete hunden og eieren som liker å tilbringe nærhet sammen i sofaen, kan Trixie Tammy være en fin løsning. Tammy er et kosete hundeteppe i myk plysj som kan vaskes i maskin på 60 grader, noe som også gjør det til et allergivennlig pledd som dreper midd, fjerner hudflak og pollen. Teppet er mykt, kosete, varmt og beskytter møbler mot hår og skit. Tappy kommer i fargen blå/beige med et fint mønster av poter. Velg mellom størrelsene 100 x 70 centimeter eller 150 x 100 centimeter.

Mykt og behagelig hundepledd i fleece til møbler eller bur

Gustav & Evita sitt myke og behagelige hundepledd i fleece er et godt kjøp til valper eller små hunder. Pleddet kommer i størrelsen 100 x 70 centimeter og har en nøytral farge i svart. Her får hunden et mykt teppe som kan brukes i sengen, sofaen eller buret.

Fluffy og deilig hundeteppe til den kosete hunden

Trixie Kenny er også blant bestselgerne av hundepledd som både gir komfort og beskytter møblene hjemme. Kenny er et fluffy, mykt og deilig koseteppe i myk plysj som gir varme og komfort til hunden. Ettersom teppet kan vaskes i maskinen på 60 grader blir midd drept, hudflak og pollen fjernet, noe som gjør Kenny til et allergivennlig hundeteppe. Teppet er perfekt å bruke i sofaen når du vil beskytte den mot hundehår og skit, samtidig som du vil ha hunden i nærheten. Kenny anbefales til den kosete hunden og eieren. Teppet har en dus beige-farge med poter som mønster og er tilgjengelig i størrelsene 75 x 50 centimeter, 75 x 100 centimeter og 100 x 150 centimeter.