Trixie hundebur dekker et bredt spekter av ulike behov

Det finnes mange varianter av hundebur, Trixie dekker et bredt spekter av ulike behov i sine hundebur. Utvalget består av transportbur til turer, sammenleggbare bur for enkel lagring og mer solide bur for sikker bruk hjemme. Vi gir deg våre beste anbefalinger.

Velger du hundebur fra Trixie kan du være trygg på at du får kvalitet, lang holdbarhet og pålitelighet. Trixie er blant markedets ledende produsenter av utstyr for dyr, og tilbyr et bredt spekter av hundebur for ulike behov. Utvalget består av hundebur som er funksjonelle og stilige, enten du leter etter et transportbur for turer, sammenleggbare bur for enkel lagring eller et solid bur for sikker bruk hjemme. Transportbur for bruk i bil er designet med fokus på sikkerhet og komfort slik at hunden har en trygg plass under hele reisen. Med solide materialer gir Trixie transportbur sikker beskyttelse, sammen med ventilasjon som sørger for god luftsirkulasjon. Sammenleggbare bur er spesielt utviklet til hundeeiere som setter pris på praktisk oppbevaring på reise eller hjemme. Mens hundebur til bruk hjemme er et godt valg til eiere som vil gi hunden et eget rom. Burene er konstruert med solide materialer som gir en stabil og komfortabel plass når hunden skal hvile.

Slik velger du riktig hundebur

Hvordan type hundebur du bør velge avhenger helt av bruksområde. Leter du etter et hundebur til bruk i bil er det viktig å velge et bur som er laget for dette. Uansett hvilket hundebur du trenger anbefales det å investere i kvalitet, noe Trixie oppfyller. Eiere som har erfaring med Trixie hundebur er jevnt over enige om at burene kombinerer funksjonalitet, sikkerhet og komfort på en god måte. For å sikre at både du og hunden blir mest mulig fornøyd er det viktig å velge riktig hundebur for din hund og deres bruk. Nummer én er å velge et hundebur i riktig størrelse, slik at hunden din får nok plass til å stå oppreist, snu seg og ligge komfortabelt. Skal buret brukes i bil eller på reise bør du sørge for å velge et hundebur laget av holdbare og trygge materialer, sammen med god luftsirkulasjon og pålitelige låsesystemer. For hunder som tilbringer mye tid i hundebur er det viktig å velge et bur de kan trives i.

Våre anbefalte produkter i 2023

I vår guide kan du lese mer om våre beste anbefalinger av Trixie hundebur til reise eller bruk hjemme. Gode kjøp til deg som vil gi hunden din komfort, sikkerhet og trivsel i hverdagen.

Sikkert og komfortabelt hundebur til bruk i bil

Trixie sitt eget hundebur til bruk i bil er blant de beste kjøpene når det kommer til sikker og komfortabel transport av hund. Buret har en stabil aluminiumsramme, er robust i kvalitet og lett i vekt. Med brede og luftige gitter får hunden god ventilasjon og utsikt, mens sikkerhetslås og borrelås sørger for at buret sitter godt på plass i bilen. Trixie hundebur leveres også med en behagelig avtakbar madrass som kan vaskes. Hundeburet finnes i fire ulike størrelser og passer dermed for de fleste hunder. Et sikkert valg for deg som reiser mye med hunden. Trixie hundebur large anbefales til labrador retriever, Boxer, setter og stor puddel. Medium-Large er et godt valg til border collie, pinscher, collie og australsk herdehund. Trixie hundebur medium har en anbefalt størrelse til whippet, Basenji, beagle og reveterrier, mens størrelse small passer til jack russen terrier og Dvergpinscher.

trixie hundebur xl

IATA-godkjent transportbur til fly, bil eller tog

Til deg som vil ha med hunden på fly-, bil- eller togreiser er Trixie Gulliver det perfekte transportburet. Gulliver er laget av slitesterk plast med en nettingsdør i metall med lås som gir optimal sikkerhet for hunden din. Transportburet er IATA-godkjent, noe som betyr at buret er godkjent hos de fleste flyselskaper i Europa. Utover det har Gulliver et praktisk håndtak på oversiden, separate hjul og praktisk oppbevaringsrom på taket som gjør buret perfekt til reise. I tillegg til flere luftinntak som sikrer god ventilasjon for hunden. Buret er tilgjengelig i størrelser for både små og store hunder. Hvor det største buret passer for hunder med en maksimal vekt på 50 kilo, og det minste buret for hunder med en vekt på opptil 18 kilo.

Praktisk transportveske i mykt stoff og med reiseseng

Har du valp eller en mindre hund du vil transportere på en enkel måte kan Holly Carrier Travel Bag fra Trixie anbefales. Her får du en praktisk bæreveske med reiseseng som kan bæres med håndtak, som skulderremveske eller transportveske. Holly Carrier kommer i størrelsen 50 x 30 x 30 centimeter, har to lommer og reflekser som gir god synlighet. Transportvesken er laget i mykt stoff og anbefales derfor for kortere farting hvor du vil ha bedre kontroll på hunden. Vesken har også sikkerhetsbånd som reduserer risikoen for at hunden rømmer.

Trixie Hundebur Holly Carrier Travel Bag

Lett sammenleggbart transportbur til små og store hunder

En annen bestselger av myke hundebur fra Trixie er dette sammenleggbare buret i myk polyester for små og store hunder. Buret er lett å ta med seg, enkelt å pakke sammen og har praktiske sidelommer til oppbevaring. Tøyburet gir hunden et mykt og lunt sted hvor den kan hvile, enten det er hjemme, på tur eller utstillinger. Andre praktiske egenskaper er at døren lukkes med glidelås, netting gir god luftsirkulasjon, slapper i bunnen kan festes for bedre sikkerhet, teltplugger kan brukes utendørs og bunnplaten med fleece kan håndvaskes på 30 grader. Trixie hundebur størrelse velges ut i fra hundens størrelse.