Beste allergivennlig hundemat fra Royal Canin

I likhet med oss mennesker, kan også hunder ha sensitiv mage, allergier og matintoleranse. Royal Canin Hypoallergenic leverer markedets beste allergivennlig ernæring for hunder. Produktene består av nøye utvalgt ingredienser av høy kvalitet for å sikre en balansert og næringsrik diett.

Hundemat av kvalitet er viktig for en sunn livsstil og et langt liv, hvor Royal Canin er blant markedets beste produsenter av ernæring til hunder. Produktene deres er spesielt utviklet med tanke på hundens spesifikke behov for å sikre at din hund får den næringen den trenger. Royal Canin har derfor et stort utvalg hundemat for ulike raser, størrelser, alder og helsebehov, hvor alle inneholder nøye utvalgte kvalitetsingredienser for å sikre et balansert og næringsrikt kosthold. Produktene er basert på grundig forskning og vitenskap med fokus på kvalitetskontroll for å sikre sikker og effektiv mat. Noen hunder kan ha helseutfordringer som sensitiv mage, allergier og matintoleranse, og derfor har Royal Canin utviklet en serie hundemat kalt Hypoallergenic. Royal Canin har her utviklet hundemat med en hypoallergen sammensetning med en formulering som minimerer risikoen for allergiske reaksjoner, samtidig som den er skånsom mot magen. Royal Canin Hypoallergenic er rik på essensielle fettsyrer og nødvendige næringsstoffer som støtter hundens helse, pels, hud, muskler og ledd med smakfull og ledd fordøyelig hundemat.

Viktig forskjell mellom Royal Canin Anallergenic vs Hypoallergenic

I utvalget til Royal Canin finner vi både serien Anallergenic og Hypoallergenic. Royal Canin har i begge serien designet hundemat mot allergier, men det er viktig forskjell mellom produktene. Anallergenic er for hunder med alvorlige matallergier med allergiske reaksjoner. Hundematen inneholder hydrolisert proteiner som er brutt ned i mindre fragmenter for å redusere risikoen for nye allergiske relasjoner på proteinet i maten. Royal Canin Hypoallergenic har et bredere bruksområde og er egnet for hunder med følsom mage, hudproblemer eller matallergier. Med nøye utvalgte proteinkilder og karbohydrater som reduserer risikoen for allergiske reaksjoner kan Hypoallergenic støtte hunder med generelle tilfeller av følsom mage og matallergier.

Våre anbefalte produkter i 2023

Har du en hund med utfordringer som stiller høyere krav til riktig hundemat? Royal Canin Hypoallergenic finnes i egne produkter til valper og voksne hunder. Vi har samlet våre beste anbefalinger til deg.

Komplett diettfôr til valper med sensitiv mage og matallergi

Allerede fra valpealder kan hunden slite med sensitiv mage og matallergier, noe som kan gjøre matinntaket krevende. Royal Canin har utviklet et komplett diettfôr til valper med sensitiv mage og matallergi. Veterinary Diet Puppy Hypoallergenic er et tørrfôr bestående av nøye utvalgte, hydroliserte proteiner og karbohydratkilder som virker skånsomme og lett fordøyelig for valpens mage. Veterinary Diet Puppy Hypoallergenic inneholder blant annet fuglelever og ringblomst, 23 prosent protein og 19 prosent fett. Et godt valg som smaker og gjør hundens kropp godt.

royal canin hypoallergenic moderate calorie

Allergivennlig hundemat med høyt innhold av omega-3

For voksne hunder med matallergi, matintoleranse, inflammatorisk tarmsykdom, kronisk diaré og ubalanse i tarmkanalen eller som har behov for en eliminasjonsdiett anbefales Veterinary Diets Dog Hypoallergenic. Royal Canin leverer her tørrfôr sammensatt med ingredienser og næringsstoffer som reduserer matallergi og -intoleranse. Produktet inneholder hydrolisert soyaproteinisolat som består av peptider med lav molekylvekt for å sikre lett fordøyelig mat uten allergiske reaksjoner. Innholdet av biotin, Niacin og pantotensyre kombinert med sink- og linolsyrekompleks bidrar til å bevare fuktigheten, elastisiteten og styrke hudens beskyttende effekt. Andre egenskaper som gjør dette produktet til en testvinner for sensitive hunder er fôrets høye innhold av Omega 3-fettsyrene EPA og DHA som bidrar til god hudfunksjon ved å redusere inflammatoriske reaksjoner. Mens kostfiber fremmer god tarmflora og tarmslimhinnens funksjon. Veterinary Diets Dog er også fri for gluten og laktose.

hypoallergenic royal canin

Tørrfôr med moderat energiinnhold og allergivennlig formulering

Hvis hunden din har matallergi, -intoleranse, sliter med overvekt eller har et lavere energibehov kan Royal Canin by på allergivennlig mat. Hypoallergenic Moderate Calorie er formulert spesielt for dette med hydrolisert soyaproteinisolat bestående av peptider med lav molekylvekt. Produktet har et moderat energiinnhold som bidrar til å redusere risikoen for overvekt, mens redusert innhold av fosfor bidrar til å bevare god nyrefunksjon, også hos eldre hunder. Utover det har Royal Canin sitt allergivennlige alternativ en kombinasjon av Niacin, inositt, kolon, histidin og pantotensyre som reduserer væsketapet i huden og forbedrer hudbarrerien. Dette vil bidra til å bevare fuktigheten og styrke hudens beskyttende effekt.

Royal Canon Hypoallergenic til små hunder

Hundens størrelse og rase er avgjørende når man skal velge hundemat. For små hunder med matintoleranse kan Hypoallergenic Small Dog sitt tørrfôr er utviklet for å redusere intoleranse overfor ingredienser og næringsstoffer. Tørrfôret inneholder hydroliserte proteinkilder, utvalgte karbohydratkilder og kan brukes som diett for små hunder med matintoleranse. Etter bruk i 3 til 8 uker bør du følge med på om tegn på intoleranse forsvinner, og eventuelt fortsette i et år. Produsenten anbefaler eiere å konsultere med veterinær før bruk og før bruksperioden eventuelt forlenges.

Royal Canin Hypoallergenic Small Dog