Kløv til hund – en egen ryggsekk for hunden!

En kløv er hendig å ha når man skal på lengre turer med hund, eller bare ønsker at hunden skal få litt ekstra trening. Kløven skal legges som en sal over hundens skuldre og rygg, og har en pakksekk på hver side slik at hunden ikke havner i ubalanse. Det er en fin måte å trene hunden på, og kan også være kjekt for deg som eier, så lenge du husker på at hunden kan finne på å rulle og bli skittene, så tenk over hva du legger i kløven! Det er også viktig å huske på at unge hunder og valper ikke skal bære kløv, da det kan påvirke utviklingen av muskler og skjelett  på en negativ måte. I denne testen ser vi på kløv som er nøye testet for å være komfortable og sikre for hunden! Ta en titt, og se om du ser en kløv som passer for deg og din hund! 

Ruffwear Palisades

Dette produktet gir deg både kløv og sele i ett, hvor selen fint kan brukes alene til hverdagsbruk. Selen har dessuten svært god passform som bidrar til av kløven også sitter ekstra godt og stabilt. Siden passformen er såpass god, så sørger denne kløven for at hunden din får riktig belastning av vekt, som minster risikoen for skader. Kløven er svært enkel å feste på selen, og den har et solid festesystem som sørger for at den sitter godt på, og har en sikker kobling. Samtidig er det enkelt å ta av sekken når turen er slutt, eller dere trenger en pause. Innebygget i kløven finner du to vannflasker, en på hver side, som hjelper til med å forsikre en behagelig og jevn vektfordeling. Skulle du og turkompisen din befinne dere i vanskelig terreng der hunden kan trenge litt ekstra hjelp, så finner du et polstret håndtak på selen, som gjør slik at du enkelt kan hjelpe hunden din over steiner og slikt, selv når kløven er av. Det er delingen mellom sele og kløve, samt den unike og gode passformen som gjør dette produktet så godt, og et produkt vi virkelig kan anbefale! 

hundekløv

Ruffwear Approach

Her har vi enda et produkt fra Ruffwear! I motsetning til den vi kikket på tidligere, har denne kløven en integrert sele. Selen er enkel å justere og har en svært god passform, som vil trigge hunden din sin motivasjon og lyst til å utforske! Siden selen er innebygget, har denne kløven svært god lasteevne, og den ligger ekstra godt og stødig på hunden sin rygg. Sidelommene er skrå, og bidrar på denne måten til at det blir enda bedre lasteevne i kløven. Dette produktet er laget i lette og slitesterke materialer som ikke tynger hunden i seg selv, og gjør at den sitter behagelig på, og ikke blir til et hinder for hunden når den er på tur. Vi ser også at kløven har en 5-punkts sele som er svært brukervennlig og enkel å justere. Hvis du har en ekstra ivrig hund som virkelig elsker å være på tyr, og trekker mye, kan du berolige deg med at dette produktet har godte trekkputer som forhindrer at hunden får vondt! 

kløv til liten hund

Kløv fra Nonstop Dogwear

Dette er en praktisk kløv som har svært god plass og mange smarte løsninger. Kløven har god passform, som gjør at dette produktet passer veldig godt til aktive hunder som liker å trekke mye; med denne kløven kan de gjøre det uten å få vondt!  For å sørge for ekstra god komfort for hunden og ekstra stabilitet på selve kløven, har dette produktet en solid brystplate, og selve kløven kan justeres rundt både kroppen og halsen. Dett gjør også at kløven er svært enkel å justere for å forsikre den optimale passformen ettersom hunden er i aktivitet, og det gjør det også svært enkelt å ta kløven av og på. Om hunden skulle trekke skjevt under aktiviteten, sørger denne kløven fremdeles for at hunden ikke får vondt, takket være at koblingen til kobbelet er bevegelig. Stoffet tåler svært mye og er vann-avvisende, og tåler selv hard medfart og slitasje som kan forekomme på tur. Dette er et solid produkt vi virkelig kan anbefale! 

kløv til hund test