Klippemaskin hund – klipp hunden din hjemme!

Det kan fort bli dyrt å gå til frisøren, og det samme gjelder hundefrisøren! Med en god klippemaskin  som er spesialdesignet for å klippe hundepels, så kan du gjøre mye av jobben hjemme. Slike klippemaskiner er supre når det blir varmt i været og du ser at hunden din blir varm, eller når de har fått så lang pels at den faller ned i øynene deres og plager dem; da setter nok hunden pris på en god klipp! Pelsklipp er også et viktig tiltak for å holde pelsen ren og sunn, og på den måten holde hunden din sunn og frisk, også! Ta en titt på testen vår, og se om du finner den beste klippemaskinen for din hund!

Filtrer på pris

God klippemaskin med lang ledning

Her har vi en god klippemaskin til hund, som har et svært godt design! Denne klippemaskinen har hele 230 volt, og er derfor en av de kraftigste maskinene som Oster produserer. Maskinen har to forskjellige hastigheter du kan velge mellom, enten 1900 eller 3300 omdreininger per minutt. Slik kan du sørge for at hunden din får en jevn klipp hver gang!  Klippemaskinen fungerer godt på de fleste typer pels, og er helt super når du skal klippe hele hunden! Selv om maskinen er av den mer kraftige typen, så er den fremdeles stillegående. Dette er veldig fint for dyr som ikke er vandt til å bli klippet, ikke liker høye lyder, eller bare lar seg stresse av den generelle situasjonen: mindre lyd fra maskinen, sørger for at hunden forholder seg roligere under klippingen! Klippemaskinen er brukervennlig og lett å bruke. På baksiden av maskinen finner vi gummi, som sørger for at du får et ekstra godt grep når du skal klippe. Med denne maskinen har du en lang ledning, slik at du har stor frihet til bevegelse når du arbeider. Vær obs på at denne pakken kommer uten skjær, som altså må kjøpes separat! Maskinen er kompatibel med alle skjær fra Oster, og det er derfor enkelt å finne et skjer i den perfekte lengden. Dette er en god maskin som kan anbefales! 

klippemaskin hund

Kraftig motor og to batterier!

Denne maskinen fra Moser har et effektivt skjærehode som er laget i rustfritt stål, og derfor holder seg skarpt og effektivt svært lenge. Klippemaskinen er ganske liten, og passer derfor svært godt til klipp av mindre hunder, men den passer også godt hvis du ønsker å lage detaljrike klipper på større hunder! Vi syntes at klippemaskinen i seg selv fremstår som hendig, og den ligger godt i hånden, slik at du kan arbeide lenge med den uten at du blir sliten. Motoren er en kraftig DC-motor, som yter hele 5000 omdreininger i minuttet! Dette gir oss en jevn og god klipp gjennom hele prosessen. Til tross for at motoren er kraftig, så er den svært stillegående. Dette er derfor en optima maskin for klipp og stell av dyr som er nervøse og ekstra vare på lyder. I denne pakken før du med 4 forskjellige påklips for å justere lengden, slik at det blir enkelt for deg å finne den lengden du ønsker for din hund! Det medfølger også to batterier som begge er oppladbare, og som du derfor enkelt kan bytte mellom hvis du skal klippe mye – ett batteri kan stå i laderen mens du bruker det andre!  Dette er veldig praktisk, men det spørs nesten om du trenger det: fult oppladet varer ett batteri i opptil 100 minutter – så her får du gjort mye før du trenger å tenke på å bytte batteri!  Dette er altså en klippemaskin for hund som vi syntes scorer svært høyt. Mye av dette kommer av at den er såpass stillegående tross den sterke motoren, og fordi den har utskiftbare hoder som gjør det lettere å finne den perfekte lengden uten at man trenger å kjøpe ekstra utstyr. Dette er et veldig godt produkt som vi virkelig kan anbefale! 

hund klippemaskin

Super pakke for hjemmeklipperen!

Her har vi en spennende pakke! I denne pakken får du 4 kammer for å bestemme avstand, ett skjær på 1,5 millimeter, samt skjærolje og en liten børste for effektiv rengjøring! Kort og godt; her har du alt du trenger for å komme raskt i gang med klippingen av din hund! Skjærehodet er fra UltraEdge, et selskap som produserer svært gode og holdbare skjær. Skjæret er med på å sørge for at hunden fin får en jevn og god klipp eller trim, og både maskin og skjær egner seg på alle typer pels. Den kraftige rotasjons-motoren gjør slik at denne maskinen yter mer, og klipper hele 25% raskere i tykk pels enn foregående modeller! Motoren gjør at skjæret løper glatt gjennom selv svært tykk pels. Til tross for at motoren er kraftig, så er den også stillegående, som gjør dette til en super maskin å bruke på dyr som er sensitive for lyd. 

klippemaskin hund best i test