Kickbike med hund for bedre kontroll på intensive turer

En kickbike og sparkesykkel til hund kan du enkelt holde samme tempoet som hunden din på en tryggere måte. Bytter du ut sykkelen med en kickbike med hund får du bedre kontroll på intensive turer, mens hunden tar seg av farten og får sin daglige dose med fysisk aktivitet.

Uten daglig stimuli, mosjon, trening og et naturlig kosthold kan hunden din utvikle atferdsproblemer, få lavere livskvalitet og bli i dårlig form. Alle hundeeiere vet at hunder trenger sin daglige dose med fysisk aktivitet og frisk luft. For hundeeiere som liker å sykle med hunden eller vil bytte ut gåturen med en mer fartsfylt tur anbefales det å kjøpe en sparkesykkel for hund. Med denne kan det åpne seg en ny verden for både deg og hunden din. Kickbike finnes som sparkesykkel til vanlig bruk og for hundekjøring. Sparkesykkelen gir deg mer kontroll enn på en vanlig sykkel, nettopp fordi du enkelt kan hoppe av ved hindringer eller for høy fart. Du får bedre kontroll, slipper å bekymre deg for at hunden plutselig skal bråstoppe eller ta en avstikker og hunden din får virkelig sin daglige dose med trim.

Kickbike hund – Pris, erfaringer og ulike modeller

Det selges flere modeller av kickbikes og prisene varierer fra produkt til produkt. Noen av sparkesyklene leveres med dekk som tilsvarer en fatbike, hvor dekkene er svært brede for ekstra grep i skogen, ulendt terreng, på snø og vått underlag. Erfaringer fra aktive hundeeiere er at disse sparkesyklene egner seg godt til bruk hele året og gir et stort bruksområde. Hundeeiere som legger turene sine til finere grus eller asfalterte veier sverger til kickbikes med tynnere dekk. Om du har mange hunder og holder på med hundekjøring, selges det også egne modeller spesielt egnet til den bruken. Når det kommer til prisnivå kan du få en god kickbike til hund i prisklassen 8000 til 15 000 kroner. Det finnes billig kickbike til hund, men det anbefales å bruke noen tusenlapper på produktet slik at du får en sparkesykkel med kvalitet og lengre levetid.

Kickbike hund test – Våre anbefalte produkt i 2023

I vår test av kickbike har vi hatt fokus på kvalitet, stabilitet, pris og bruksområder. Basert på dette har vi samlet våre beste anbefalinger for aktive hundeeiere som ønsker bedre kontroll på fartsfylte turer.

Rå og allsidig sparkesykkel til hundekjøring eller sparking

Monster Max Dog fra Kotska er et allsidig kjøp til hundeeiere som vil bruke sparkesykkelen året rundt. Monster Max Dog er omtalt for å være et råskinn av en sparkesykkel som funker like bra på vei, grus, i skogen og på snøen. Sparkesykkelen kan brukes til hundekjøring eller sparking selv og den kan brukes med to eller flere hunder. Monster Max Dog er Kotska sin toppmodell utstyrt med de beste komponentene fra anerkjente leverandører som Shimano og NTN Japan. Sykkelens bremser sikrer god kontroll og trygg bremsing, mens de brede dekkene gir deg godt grep i all slags terreng. Et godt valg til hundeeiere som vil bytte ut den vanlige sykkelen med en allsidig sparkesykkel.

Kickbike med kraftige dekk til myk kjøring i røft terreng

Trollbike Fat Eagle Kickbike

Trollbike gir deg en solid sparkesykkel og kickbike hund. Erfaringer fra fornøyde kunder viser til godt grep, stabil følelse og sikker bremsekraft. Fat Eagle er en testvinner når det kommer til sykler for bruk i skogen, fjellveier, på sti, røff hundekjøring eller heftig trening med en eller flere hunder. Trollbike sin Fat Eagle er utstyrt med kraftige 4.0 fatbike-dekk som absorberer ujevnheter på en stabil måte slik at du får myk kjøring i røft terreng og på snødekte veier. Sykkelen har hydrauliske skivebremser fra shimano foran og bak for rask og sikker bremsing. En annen fordel ved Fat Eagle er at den egner seg til terreng-, downhill- og hundekjøring. Vi anbefaler denne robuste kickbiken til aktive hundeeiere som liker fart og moro med en eller flere hunder. Fat Eagle kan brukes året rundt og nesten hvor som helst.

Lett og godt utstyrt sparkesykkel til trening, tur eller fremkomstmiddel

Trollbike Falcon HD

Vår billigste anbefaling av kickbikes finner vi også fra Trollbike. Modellen Falcon HD er prisvennlig, men har likevel egenskaper som gir deg en solid sparkesykkel for bruk med eller uten hund. Falcon HD er utstyrt med dempegaffel og hydrauliske skivebremser foran og bak, slik at opplevelsen og sikkerhet blir best mulig. Sykkelen er lett i vekt og kombidekk som gjør den godt egnet til asfalt, grus og sti. Falcon HD anbefales til hundeeiere som ønsker en morsomt og solid treningsredskap til tur, trening eller som fremkomstmiddel. Ved bruk av denne kan både hund og eier får god trening av kondisjon og muskler frem mot jakt, konkurranser eller vinterens skiturer.