Gjør det enklere med hundetrapp til møbler eller bil

Valper, eldre hunder eller hunder med skader og sykdom kan trenge hjelp til å komme seg opp og ned fra høye senger, sofaer eller bagasjerommet i bilen. En hundetrapp til bil eller møbler kan være et godt hjelpemiddel for enklere tilgang til høye møbler.

I likhet med oss mennesker kan også hunder få vondter, skader og sykdom i løpet av hundelivet eller etterhvert som de blir eldre. Også små valper kan oppleve det som krevende å komme seg opp og ned til møbler eller biler med høy kant. Et godt hjelpemiddel er egne hundetrapper til møbler eller bil. Med en hundetrapp kan valper, eldre hunder, syke hunder eller hunder med naturlig korte ben få hjelp til å komme seg opp i senga, sofaen eller inn i bagasjerommet på bilen. Hundetrapp er tilgjengelig i mange størrelser, fasonger, farger og design tilpasset hundens størrelse, vekt og bruk. Ved kjøp av hunderampe eller hundetrapp er det viktig å kjøpe en trapp som tåler hundens vekt, er bred nok og til riktig bruk. For noen hundeeiere kan det være praktisk med en hundetrapp som enkelt kan flyttes rundt, er sammenleggbar, fastmontert, tar lite eller stor gulvplass. Det er også forskjell mellom hundetrapp og hunderampe, hvor en rampe er uten trappetrinn og hundetrapper med trappetrinn. For hunder som er svært dårlige til bens kan en ramper uten trappetrinn være det beste hjelpemiddelet.

Hundetrapper og hunderampe til seng eller sofa

Mange hundeeiere lar hunden få sove i samme seng som en selv og kose seg i eierens sofa, og for å hjelpe hunden kan man kjøpe en praktisk hundetrapp eller -rampe. Spesielt valper, små hunder eller gamle hunder kan en høy seng eller sofa oppleves som et tøft hinder. Risikoen for at hunden skader seg hvis den bommer i hoppet opp og ned møbelet er også stor. Spesielt hos eldre hunder, hunder med funksjonshemming eller hunder som har skadet seg. Hunderampe og -trapp er laget for å lettere komme seg opp og ned fra høye møbler. Mange huseiere med hund i hjemmet er naturligvis opptatt av stil og interiør. I dag selges det derfor hundetrapper som både er praktiske i bruk, men også pene i design. Flamingo og Trixie hundetrapp har begge produkter med kvalitet, design og funksjonalitet for både eier og hund. En bestselger i mange norske hjem er Trixie hundetrapp i elegant treverk. Av ramper er modellen Pet Stars Height-Adjustabl fra Trixie hunderampe til sofa og seng populær. Produktet er sammenleggbar, kan juster til møbelets høyde og egner seg godt til hunder med leddproblemer.

Praktiske modeller av hundetrapp og hunderampe til bil

Av- og påstigning fra høye biler kan være krevende for mange hunder. Selv om eieren kan løfte hunden inn og ut av buret i bagasjerommet, vil det bli enda enklere ved bruk av en trapp eller rampe. Med en trapp eller rampe kan både eier og hund spare ledd og rygg for fysisk anstrengelse. De beste produktene er utstyrt med ekstra sklisikker beskyttelse, godt grep og med sammenleggbare egenskaper som gjør den enkel å ha med seg i bilen. En bestselger av hundetrapper til bil er Trixie sin smart trapp. Dette er en praktisk, kompakt og sammenleggbar laget av aluminium i plast med justerbar høyde og anti-skli på trappetrinnene. Av ramper til bil er VidaXL en kjær favoritt til hunder som er dårlige til bens. Rampen er høy på kvalitet, sikker i bruk og plassbesparende med sammenleggbar lagring.

Våre anbefalte produkt av hundetrapper i 2023

Lurer du på hvordan lage hundetrapp? Vi anbefaler å kjøpe produktet ferdiglaget, hvor det eneste du trenger er å montere opp trappen til der den skal brukes. Basert på tester, egenskaper, kvalitet og bruksområde har vi samlet våre anbefalte produkt av hundetrapper.

Smart, sammenleggbar og anti-skli hundetrapp til bil

Et av markedets beste produkter av hundetrapper til bilbruk er Trixie sin smarte, sammenleggbare og anti-sklisikre hundetrapp. Trixie gir deg en trapp med en rekke gode fordeler. Trappen kan foldes sammen, er kompakt i størrelsen, lett i vekt, stødig i bruk og holdbar i materialet. Trixie hundetrapp til bruk for av- og påstigning i bilen er laget i aluminium og plast, har anti-skli belegg på trinnene for godt grep og justerbar høyde for et bredere bruksområde. Trixie sin trapp anbefales til hunder med leddproblemer og eiere som synes tunge løft av hunden blir krevende. Trappen har en vekt på 3,9 kilo, en bredde på 38 centimeter, høyde på opptil 57 centimeter, en dybde på 120 centimeter og er en robust trapp som tåler en en maksimal belastning på 75 kilo.

Stilig justerbar hundetrapp til høye møbler

For møbler finner vi en favoritt i Trixie Pet Stairs Height-Adjustable hundetrapp. Sofa og seng med høyere høyde blir enklere å komme opp og ned fra med denne modellen av Trixie hundetrapp. Produktet anbefales til hunder med leddproblemer. Trappen passer perfekt til seng og sofa, den kan brettes sammen når den ikke er i bruk og høyden er justerbar. Produktet er stilig i designet, har en nøytral farge i hvit og er egnet til hunder med en maksimal vekt på 40 kilo. Høyden kan justeres til 40, 44 og 47 centimeter, høyden på trappetrinn er 15 centimeter og dybden er 16 centimeter.

Solid, stabil og holdbar trapp i heltre furu i rustikk design

Produktnavn: VidaXL Kjæledyrstrapp Heltre Furu

Om du er opptatt av gunstig pris, interiør og kvalitet er VidaXL sin trapp til hunder vår beste anbefaling. Produktet er laget av heltre furu som gir trappen et særegent og rustikk utseende. Rammen på trappen er også av solid tre, noe som sikrer både holdbarhet og stabilitet. VidaXL sin trapp kan plasseres nær sofaen eller sengen for å hjelpe valpen, den eldre eller syke hunden til å komme seg opp og ned. Produktet er tilgjengelig i flere farger.