Hundekamera test – Få full kontroll og oversikt

Med et eget kamera til hund kan du overvåke huset mens du er borte. Hundekamera gir deg full kontroll og oversikt over hva som skjer når din lille firbente er alene hjemme. De beste produktene av kamera for hund gir deg full oversikt på mobilen via en egen app.

En liten regel er at man som eier aldri bør reise fra hunden sin noe mer enn 12 timer. Likevel er det ikke alltid det passer seg å ha med hunden sin ut av huset. På de korteste utfartene, sosiale sammenkomster utenfor hjemmet eller når du er på jobb er det vanlig at man lar hunden bli igjen hjemme. Selv om hunden helt fint kan holde fortet alene hjemme i noen timer, kan det for eieren være fint å vite alt alt går fint med hund og hjem. Spesielt for eiere med flere hunder, valper, energiske hunder eller både hund og katt. Med dagens teknologi finnes det produkter som gir deg både oversikt og kontroll. Et hundekamera gir deg begge deler. Kameraet settes opp hjemme i rommet der hunden oppholder seg eller du kan kjøpe flere kameraer å montere opp rundt omkring i huset. Via produktets egen hundekamera app til mobil kan du følge med, få full kontroll og oversikt over at alt går bra hjemme eller fange opp atferdsvansker hos hunden. Noen av kameraene har også en funksjon som gjør at du hører hunden, hunden hører deg og dere kan kommunisere sammen. Kamera + hund + hjemme + alene = en perfekt investering for trygghet, kontroll og oversikt.

Hundekamera best i test – Topp teknologi

Et hundekamera vil for mange gjøre følelsen av å reise bort fra kjæledyret sitt mer komfortabelt. Med overvåkning av din kjære hund kan du føle deg tryggere på at du har full kontroll over hunden din mens du selv er på jobb. I dag selges det et stort utvalg av overvåkningskamera til hund. Kamera med topp teknologi gir deg full HD, nattvisjon og muligheten til å overvåke kjæledyret ditt via livestream-video på telefonen din. Produktene som er av de beste hundekamera har også funksjoner som er at du kan snakke med hunden din, de har en barking sensor som oppdager når hunden din bjeffer og du får pushvarsler på mobiltelefonen din når kameraet fanger opp bjeffing. Gjennom mobilen kan du snakke med hunden for å roe den ned. I vår hundekamera test trekker vi frem Kerbl sine produkter, StarCam sine sikkerhetskamera og Eyenimal sine ulike varianter av kamera til hund. Eyenimal har også kamera til hund som kan festes på halsbånd, i tillegg til automatiske tørrfôr automater med kamera på.

Våre anbefalte produkt i 2023

Vi har samlet våre beste anbefalinger av ulike typer hundekamera. Her finner du kamera til hund som vil gi deg teknologien til å overvåke, følge med og ha full oversikt når hunden er alene.

Allsidig, fleksibelt og roterbart hundekamera med bred visningsvinkel

Kerbl IPCam 360 FHD Hundekamera

Vår dyreste anbefaling, og etter vår mening det beste hundekamera, er Kerbl sitt allsidige overvåkningskamera. IPCam 360 FHD er et kompakt, fleksibelt og roterbart kamera bred visningvinkel. Bildekvaliteten er 2 megapiksler og gir derfor gode bilder. Du kan selv velge hvor i huset du vil stille opp Kerbl sitt kamera. Hund alene hjemme vil derfor føles tryggere. IPCam 360 FHD er IP66-klassifisert og har et værbestandig aluminiumsdeksel som gjør at kameraet også kan monteres opp ute. Selve kameraet kan du styre via internett i appen Eye Cloud, i en nettleser eller direkte tilkobling gjennom appen. Så fort hunden er i bevegelse kan du starte opptak og motta e-postvarsel når kameraet oppdager bevegelse. Med Kerbl sitt kamerat får du markedets beste funksjoner med nattsyn, betraktningsvinkel, bevegelsessensor og topp bildekvalitet. Vi anbefaler produktet til deg som vil investere litt ekstra i markedets beste teknologi, egenskaper, kvalitet og funksjoner.

Vanntett hundekamera med alarm, mikrofon og høyttaler

StarCam CS52Q Alarm-Kamera Hund 4.0 MP Ultra HD-fullfarge med sirene

En rimeligere investering som gir deg svært mye for pengene finner vi hos StarCam. Dette produktet et topp hundekamera med mange gode funksjoner. For like under 2000 kroner får du her et alarmkamera med 4.0 MP Ultra HD-fullfarge, funksjoner for sirene/alarm, innebygd mikrofon, høyttaler og et produkt som støtter toveislyd. Med andre ord kan du kommunisere med hunden din. Den kan høre deg og du kan høre den. I tillegg støtter kameraet bevegelsesdeteksjon, humanoider deteksjon, ser forskjell på mennesker og dyr, røykalarmdeteksjon og fraværsdeteksjon. Andre egenskaper på CS52Q Alarmkamera fra StarCam er at produktet har et 4MP wifi ip-kamera og en 4 millimeter vanntett linse. Er du bortreist på natten kan du likevel være trygg på å få med deg hva som skjer hjemme, kameraet har nemlig to LED hvite lys og nattopptak i full farge. I dette produktet får du topp kvalitet for en god prislapp, samtidig som du kan være helt trygg på at alt går bra når du er utenfor husets fire vegger. StarCam sitt hundekamera egner seg svært godt til bruk utendørs. Har du hund eller hunder i en egen hundegård kan du montere opp kamera der for full oversikt.

Rimelig og enkelt hundekamera med infrarødt nattsyn

Av de indre avanserte produktene gir Kerbl IPCam Pet deg et rimelig og enkelt hundekamera med flere nyttige funksjoner. Produktet har et høyoppløselig innendørskamera som lar deg se hunden i nåtid via en nettleser eller app på mobilen. Her får du både stort synsfelt, 3050 grader horisontalt og 50 graders vertikalt kamera. Hund, katt eller begge deler? Kerbl IPCam Pet har funksjoner som bevegelsesdeteksjon, opptaksfunksjon, infrarødt nattsyn opptil 10 meter og et toveis lydsystem som lar deg snakke med hunden. Kameraet kan styres av fire personer om gangen, du kan få varsling via e-post og et SD-minnekort lar deg ta opp både video og bilder. For en svært rimelig penge gir Kerbl IPCam Pet deg egenskapene du trenger for overvåkning, kontroll og oversikt over hjemmet mens du er på jobb, sosiale sammenkomster, trening eller tur.