Frysetørket vom – Naturlig smak, næring og tekstur til hunden

VOM er en favoritt innen hundemat, og med frysetørret VOM får hunden det beste av naturlig smak, essensielle næringsstoffer, ernæring og tekstur. Fordelen med frysetørrket VOM er at maten beholder vitaminer, mineraler, enzymer og sikrer den høyeste ernæringsmessige verdien.

Hunder er kjent for å være aktive dyr med god matlyst og høyt energinivå. For å best mulig ta vare på din firbente venn er riktig kosthold viktig slik at den får i seg essensielle næringsstoffer. Frysetørket vom er en metode som har tatt frysetørking av hundemat til et nytt nivå ved å bruke et bredt spekter av naturlige råvarer. Frysetørket vom kommer i flere smaker og varianter av fisk, kjøtt eller blandet miks som gir hunden et sunt kosthold. De ulike produktene av frysetørket vom har beholdt alle de essensielle næringsstoffene som vitaminer, mineraler og enzymer for å sikre den høyeste ernæringsmessige verdien. Produktene har autentisk smak av aromaen til råvarene som gir hunden en nydelig smaksopplevelse som minner om fersk mat. Frysetørket vom er et godt valg til hundeeiere som har med sin firbente venn på turer, reiser eller i en aktiv hverdag hjemme. Produktene er praktiske i bruk, har lang holdbarhet og er høye på kvalitet. I tillegg vil den skånsomme behandlingen gi hunden mat som er enkel å fordøye, også for sensitive mager.

Våre anbefalte produkter i 2024

Les mer om våre beste anbefalinger av frysetørket vom som vil gi hunden din en smakfull, sunn og næringsrik matopplevelse.

Frysetrøket VOM av ren norsk storfe med smak, aroma og næringsstoffer

Provit frysetørket VOM 5 kg er en ren norsk vom av storfe som er frysetrøket for å bevare smak, aroma og næringsstoffer. Hundematen har samme egenskaper som rå vom, men er mer brukervennlig fordi man ikke trenger fryser og kan lagre maten i romtemperatur. Provit gir deg 5 kilo frysetørket vom som gjør det enkelt å fore hunden uten søl, samtidig som hunden får næringsrik hundemat. Produktet kan brukes som eneste energikilde i kosten eller blandes med vanlig tørrfôr. Provit frysetørket vom pris er høyere enn mye annen mat, men til gjengjeld vil du gi hunden din en sunnere livsstil.

provit frysetørket vom

Frysetørket vom med svin, storfe, storfevom og laks

Vom og Hundemat sin Aktive Freeze Dried Salmon består av 900 gram frysetørket hundefôr med smak av svin, storfe, storfevom og laks. Produktet har samme innhold som vanlig ferskfôr, men har beholdt de essensielle næringsstoffene og smaken på en annen måte. Dried Salmon er et perfekt kjøp når du og hunden din er på reisefot, skogsturer eller fjellturer. Produktet er tilsatt vitaminer og mineraler, fri for korn, nydelig på smak og produsert i Norge med norske råvarer.

Næringsrik vom med kylling, svin og storfe

En annen favoritt blant matglade hunder finner vi også fra Vom og Hundemat. Freeze Dried Original inneholder 900 gram smakfull hundefôr med kylling, svin og storfe. Produktet er laget av innvoller fra kjøttet, tilsatt vitaminer og mineraler og er helt fritt for korn. Dried Original er i tillegg produsert i Norge med norske råvarer. Freeze Dried Original anbefales til aktive hunder og eiere som bruker mye tid ute i naturen og vil ha en enkel og næringsrik matvare for den firbente.