Tispetruse best i test: Komfort og bevegelighet til tisper i løpetid

Tipsetruse er spesielt designet for tipser i løpetid, med urinveisproblemer eller eldre tisper. I vår test finner du beste tispetruse med komfort, bevegelighet, passform og pustende materialer.

En stor del av det å være hundeeier er og gi hunden omsorg, kjærlighet og pleie. For tisper i løpetid, med urinveisproblemer eller eldre tisper kan en del av dette være å gi dem en tispetruse. Disse trusene er spesielt designet for å gi hygiene, renslighet, komfort og beskyttelse. Tispetruse hindrer lekkasje av blod, urin og gir ekstra beskyttelse mot lukt og skitt i hjemmet. Trusene fungerer også som beskyttelse mot infeksjoner ved å holde området rent og tørt, noe som er viktig under løpetid. I vår test har vi samlet de beste kjøpene av tispetruse i myke og pustende materialer med god passform som gir komfort og bevegelighet for hunden din. Trusene er gode kjøp til hundeeiere med tisper i løpetid, eldre eller syke hunder med urinsveisproblemer. Bruk av tispetruse vil bidra til bedre velvære og hygiene for hunden, samtidig som eier unngår skvetting og lukt på møbler i hjemmet.

Våre anbefalte produkter i 2023

Felles for markedets testvinnende tispetruser er at de er laget av pustende stoff som sikrer god luftsirkulasjon og hindrer hudirritasjon. I tillegg til at de har justerbar passform, sitter komfortabelt og er enkle å ta av og på. Velg en tispetruse i riktig størrelse for din hund for best komfort og effekt.

Tynn, fleksibel og behagelig tispetruse i mykt materiale

Hurtta Breezy tispetruse er blant våre testvinnere for tisper som går gjennom løpetid. Med Breezy tispetruse får hunden en tynn og behagelig truse som forhindrer flekker. Hurtta Breezy er laget i mykt og fleksibelt materiale som former seg etter hundens kropp, har justerbar kant og enkel knepping i midjen. Beezy er komfortabel å ha på, har et enkelt design og kan vaskes i maskin på 40 grader. Tispetrusen er tilgjengelig i størrelser fra XXS til XL.

Rosa tispetruse med borrelås og nettinglomme til truseinnlegg

Til hundeeiere som er opptatt av stil og design kan FinNero Ballerina by på en rosa tispetruse med søte volanger og praktiske detaljer. Ballerina kan justeres ved hjelp av borrelås, holdes på plass med bredt bånd, har en nettinglomme for truseinnlegg og åpning til halen. Tispetrusen er tilgjengelig i størrelser fra XXS til XL, den kan vaskes på 30 grader i maskin og er en elegant truse for løpetid eller eldre hunder.

Helelastisk tipsetruse med borrelås

En annen testvinner som oppfyller krav til komfort og hygiene er Trine sin helelastiske tispetruse med praktisk borrelås over halefestet. Trusen er behagelig å ha på, gir god beskyttelse og har et enkelt design. Trine tispetruse er tilgjengelig i 10 ulike størrelser, noe som gjør den til et godt valg for både små og store hunderaser.

Komfortabel tispetruse i bomull

Pet´s Creation by Valentino Sant sin RichDog sin tispetruse er en rosa favoritt i behagelig bomull. Trusen er perfekt for tipser i løpetid. RichDog er komfortabel å ha på, har en justerbar midjerem i borrelås med hull til halen og er laget i slitesterk bomull som gir både komfort og kvalitet.

Praktisk tispetruse i netting med justerbar passform

Av de billigste produktene som oppfyller både kvalitet og komfort finner vi Trixie Comfort som en god vinner. Comfort er en praktisk tispetruse i netting med justerbar passform som passer for tipser i løpetid. Trusen er lett å ta av og på, festes med borrelås rundt mage og hale og kan åpnes og lukkes ved halen for å unngå styr med å tre den gjennom stoffet. Båndet rundt maget er elastisk og justerbart slik at trusen er behagelig for hunden å ha på. Med på kjøpet følger tre tispebeskyttelser. Trixie Comfort er et smart og komfortabelt kjøp til tipser i løpetid. Trusen er tilgjengelig i størrelser fra XS til XL.

trixie tispetruse