Royal Canin: Beste ernæring for hunder

Hunder trenger mat som dekker deres spesifikke behov, størrelse, rase, alder og helse. Royal Canin hundemat er markedets beste når det gjelder ernæring for hunder. Produktene består av nøye utvalgt ingredienser av høy kvalitet for å sikre en balansert og næringsrik diett.

Hundemat av kvalitet er viktig for en sunn livsstil og et langt liv, hvor Royal Canin er blant markedets beste produsenter av ernæring til hunder. Produktene deres er spesielt utviklet med tanke på hundens spesifikke behov for å sikre at din hund får den næringen den trenger. Royal Canin har derfor et stort utvalg hundemat for ulike raser, størrelser, alder og helsebehov, hvor alle inneholder nøye utvalgte kvalitetsingredienser for å sikre et balansert og næringsrikt kosthold. Flere av Royal Canin sin hundemat inneholder ingredienser som støtter en sunn fordøyelse for å sikre god helse og trivsel hos hunden. Produktene består av næring som gir sunn pelse, sunn hud og sunne tenner. Det er med andre ord mange grunner til at Royal Canin er blant markedets ledende aktør av hundemat. Med et bredt utvalg finner du fôr som passer din hund. Produktene er basert på grundig forskning og vitenskap med fokus på kvalitetskontroll for å sikre sikker og effektiv mat.

Våre anbefalte produkter i 2023

Royal Canin tilbyr både tørrfôr og våtfôr til de fleste hunder. Vi har samlet våre beste anbefalinger av hundefôr deg som vil gi hunden din et optimalt kosthold og bedre helse. Våre anbefalinger er produkter for alle raser, men du får også kjøpt egne produkter til hundens spesifikke rase.

Nærende hundefôr til firbente med matallergi

Hvis hunden din har matallergi, -intoleranse, sliter med overvekt eller har et lavere energibehov kan Royal Canin by på allergivennlig mat. Hypoallergenic Moderate Calorie er formulert spesielt for dette med hydrolisert soyaproteinisolat bestående av peptider med lav molekylvekt. Produktet har et moderat energiinnhold som bidrar til å redusere risikoen for overvekt, mens redusert innhold av fosfor bidrar til å bevare god nyrefunksjon, også hos eldre hunder. Utover det har Royal Canin sitt allergivennlige alternativ en kombinasjon av Niacin, inositt, kolon, histidin og pantotensyre som reduserer væsketapet i huden og forbedrer hudbarrerien. Dette vil bidra til å bevare fuktigheten og styrke hudens beskyttende effekt. Hypoallergenic Moderate Calorie kan kjøpes i størrelsene 1,5, 7 eller 14 kilo og passer til voksne hunder.

royal canin anallergenic hund

Beste hundefôr til hunder som utfører utholdenhetstrening

Til den aktive voksne hunden som er med eier på lange treningsøkter, harde intervaller eller har lange dager ute med intensivt arbeid, er næringsbehovet annerledes. Sport Life Energy 4800 er spesielt utviklet for hunder som utfører utholdenhetstrening. Produktet har et høyt fettinnhold som gir godt påfyll av energi for den firbente. Sport Life Energy 4800 er et næringstilpasset fôr for sports- og brukshunder med intensive aktivitetsnivåer i ekstreme klimaer, både når det gjelder temperatur og værforhold. Tørrfôret består derfor av en sammensetning av næringsstoffer som gir en god fordøyelse ved hjelp av utvalgte proteiner og fiber som reduserer mengden avføring. Kombinasjonen av hvetegluten, psylliumskall og ris gir hundemat med optimal fordøyelse. I tillegg vil Sport Life Energy 4800 styrke hundens benstruktur og vedlikeholde ledd med et balansert tilskudd av kalsium og fosfor.

Tørrfôr til små og følsomme hunder

Hunder med følsom fordøyelse og sensitiv mage kan kjennetegnes med myk og illeluktende avføring. For små og følsomme magehunder over 10 måneder kan Royal Canin Digestive Care Mini være et godt valg. Produktet er laget for voksne hunder av små raser med en vekt opptil 10 kilo, og som har en sensitiv fordøyelse. Tørrfôret har en eksakt og balansert næringsformel som støtter optimal tarmhelse. Med lettfordøyelige proteinkilder og probiotika fremmer dette en balansert tarmflora og forbedrer kvaliteten av avføring. Digestive Care Mini har en ekslusiv sammensetning som stimulerer appetitten hos kresne må hunder, mens innholdet av natriumpolyfosfsat binder kalsium i spyttet og bidrar til redusert dannelse av tannstein. Resultatet er et komplett fôr for små hunderaser med følsom mage.

royal canin gastro intestinal hund

Beste tørrfôr til valper av mellomstor rase

Medium Puppy er det beste valget av tørrfôr til valper av mellomstor rase. Produktet inneholder probiotika, fruktooligosakkarider, MOS-mannanoligosakkarider og sukkerroe som bidrar til bedre funksjon av mage- og tarmslimhinne som forbedrer avføringens konsistens. Medium Puppy består også av en patentert blanding av kraftfulle antioksidanter og Mannan-oligosakkarider som fremmer valpens naturlige immunforsvar. I tillegg vil Medium Puppy bidra til å utvikle skjelettet hos valper av mellomstore raser ved hjelp av et tilpasset innhold med kalsium og fosfor. Medium Puppy er et godt valg til valper i alderen 2 til 12 måneder med en vekt på mellom 11 og 25 kilo.

Slik velger du riktig hundemat

Royal Canin hundemat har et stort utvalg produkter utviklet for ulike behov. Når du kjøper hundemat er det viktig å kjøpe fôr basert på hundens spesifikke behov. Du bør også lese deg opp på produsentens egen fôringstabell hund. Royal Canin gir deg nødvendig informasjon om hvor mye mat din hund trenger i løpet av en dag. Utover det er det noen vurderinger å ha i bakhodet for å velge riktig hundemat til din pelskledde venn. Velger, voksne og eldre hunder har helt forskjellige behov for ernæring, og derfor anbefales det å velge hundemat formulert for hundens nåværende alder. Også rase og størrelse spiller en rolle ved valg av hundemat, og her tilbyr Royal Canin hundemat til ulike raser og størrelser. Det sier seg selv at en liten hund har en mindre matinntak enn store hunder. Det samme gjelder aktivitetsnivå. Aktive hunder trenger mer energi og næringsstoffer, noe som vil si at du bør velge hundemat som passer hundens aktivitetsnivå. En inaktiv hund kan derimot ha behov for Royal Canin slankefor. Hund kan også ha helseproblemer som leddplager, sensitiv mage, allergier eller intoleranser man bør ta hensyn til. Royal Canin tilbyr et utvalg hundemat med formuleringer laget med hensyn til disse behovene.