Nutrima kattemat med kvalitet for kattens behov

Nutrima er blant testvinnerne av kattemat med premium kvalitet for kattens behov. Produktene er laget av nøye utvalgte ingredienser for å sikre en balansert og næringsrik kost for katten din. Nutrima tilbyr ulike varianter av tørrfôr og våtfôr til både voksne katter og kattunger.

I likhet med oss mennesker trenger også katter et balansert kosthold for trivsel, velvære og generell helse. Produsentene av kattemat er mange, hvor Nutrima er blant testvinnerne. Nutrima kattemat består av våtfôr og tørrfôr med nøye utvalgte ingredienser av høy kvalitet som sikrer et balansert og næringsrikt kosthold for katten din. Kattematen inneholder proteiner, fett, karbohydrater, vitaminer og mineraler som er essensielle næringsstoffer for kattens generelle helse. I utvalget av Nutrima kattemat finner vi produkter med ulike formuleringer som tar hensyn til kattens alder, størrelse og spesielle behov som sensitiv mage, pleie av pels og kontroll av vekt. Selv om Nutrima kattemat er et sunt valg for katten er fôret deilig på smak, noe som gjør det til et godt valg for kresne katter.

Nutrima kattemat er et førsteklasses fôr som er spesielt utviklet for å imøtekomme ernæringsbehovene til katter. Produktet har en rekke egenskaper og fordeler som gjør det til et utmerket valg for kattens helse og trivsel.

Nutrima kattemat test: Premium kvalitet for optimal helse

Kattemat fra Nutrima kommer godt ut i tester, spesielt fordi produktene er utviklet for å imøtekomme ernæringsbehovene til katter med premium kvalitet for optimal helse. Med førsteklasses våt- og tørrfôr vil maten bidra til å opprettholde kattens generelle helse, støtte immunsystemet og gi energi i en aktiv hverdag. Produktene vinner også på at de er laget for å støtte en sunn fordøyelse, opprettholde en sunn vekt, gi glansfull pels og støtte hudens helse. I produktseriene Nutrima Kitten, Adult og Senior finner vi ulike smaker og kattemat til de fleste katter. Kitten er spesielt utviklet for kattunger, Adult for voksne katter og Senior for eldre katter.

Våre anbefalte produkter i 2023

Vi har samlet våre anbefalte produkter av Nutrima kattemat til katter i ulike aldersgrupper. Gode kjøp til katteeiere som vil gi kjæledyret sitt optimal helse, smakfull mat og trivsel i hverdagen.

Komplett tørrfôr som fremmer urinfunksjon hos voksne katter

Nutrima Cat Health Urinary er et godt valg som fremmer god urinfunksjon hos voksne katter. Health Urinary er et komplett tørrfôr av høy kvalitet med høyt kjøtt- og næringsinnhold. Produktet har en smak av and og kylling, er fri for hvete, soya, mais, kunstige konserveringsmidler og GMO. Med proteinkilder av høy kvalitet får katten et tørrfôr som er lett fordøyelig og skånsom for magen, samtidig som næringsopptaket forbedres. Health Urinary er rik på omega- 3 og -6 fettsyrer som fremmer god helse hos katten.

Smakfullt tørrfôr som fremmer bedre tann- og munnhelse

Etterhvert som katten blir eldre kan det oppstå utfordringer med tann- og munnhelse. For å forebygge og forbedre dette kan Nutrima kattemat sin Health Dental være et godt kjøp. Tørrfôret er spesielt laget for å fremme bedre tann- og munnhelse ved å forhindre dannelse av plakk, redusere tartar og gi frisk pust. Med smak av and og kalkun er Health Dental god på smak, næringsrik og skånsom for magen. Produktet er helt fri for hvete, soya, mais og kunstige konserveringsmidler, og inneholder proteinkilder av høy kvalitet. Health Dental er lett fordøyelig, skånsom mot magen og bidrar til at næringsopptaket forbedres. I tillegg inneholder tørrfôret omega- 3 og -6 fettsyrer som er viktige for kattens helse.

Næringsrikt tørrfôr til kastrerte, eldre eller overvektige katter

Kastrerte, eldre eller overvektige katter kan ha behov for annen kattemat for å fremme god helse. Vital Sterilised er et komplett tørrfôr spesielt tilpasset til kastrerte, eldre eller overvektige katter. Også Vital er fri for soya, hvete, mais og kunstige konserveringsmidler, mens proteinkilder av høy kvalitet gjør fôret skånsomt for kattens fordøyelsessystem. Produktet er rik på fettsyrene omega-3 og -6, sammen med kondroitin, glukosamin og MSM-pulver som bidrar til optimal helse. Med smak av kylling og kalkun er dette en favoritt hos mange voksne katter.

Våtfôr spesielt tilpasset kattungers ernæringsbehov

Til deg med kattunge i hus kan Nutrima kattemat by på smakfull Kitten våtfôr spesielt tilpasset energien og kattungers ernæringsbehov. Produktet er fri for gluten, soya, mais og kunstige konserveringsmidler, og inneholder proteiner av høy kvalitet som er skånsom mot magen. Kitten har en deilig smak av kylling, kalkun og and, rik på fettsyrene omega-3 og -6 og er et godt valg for å bidra til sunn helse hos kattungen.

nutrima våtfor