Latz kattemat test – Kvalitet og smak til gunstig pris

For å sikre et langt, aktivt og sunt liv for katten er riktig ernæring viktig. Katter trenger sin egen kattemat. Latz er blant merkene som gir katten kvalitet og smak med ingredienser av premium kvalitet til en gunstig pris. Les mer om våre testvinnere.

Sunne og glade katter skapes gjennom trivsel og god ernæring, i form av kattemat. Latz er blant markedets ledende merkevarer av kattemat med kvalitet, smak og nøye utvalgte ingredienser. For å sikre et langt, aktivt og sunt katteliv er riktig ernæring helt essensielt. Latz kattemat kommer godt ut i tester på grunn av sin premium kvalitet, varierte smaker, balansert ernæring for optimal helse og produkter til ulike behov. Kattemat fra Latz tilbyr våtfor laget med nøye utvalgte ingredienser av høy kvalitet slik at kattene får ernæringen den trenger. Produktene inneholder derfor ferskt kjøtt, sunne karbohydrater og nødvendige vitaminer og mineraler som bidrar til å støtte kattens generelle helse. Latz kattemat har et bredt utvalg av våtfor i varierte smaker som saftig kjøtt eller delikate sauser med egne produkter for kattunger, aktive voksenkatter og eldre katter. Produktene er laget med hensyn til kattens alder og livsstil. For å sikre optimal helse har Latz kattemat hatt fokus på balansert ernæring for å støtte kattens immunitet, hud, pels og fordøyelsessystem. Med essensielle næringsstoffer, omega-3 fettsyrer og antioksidanter får katten din ernæring som opprettholder sunn kroppsvekt og optimal funksjon av vitale organer. Et annet pluss ved Latz kattemat er at de har laget våtfor uten kunstige tilsetningsstoffer for å sikre renhet og kvalitet, noe som gjør produktene til et godt valg for katter med sensitiv mage og allergier.

Våre anbefalte produkter i 2023

Latz kattemat vinner på sin smakfulle og nærende våtfôr som støtter kattens helse livet gjennom. Med fokus på kvalitet, variasjon og balansert ernæring er Latz et godt kjøp til katteeiere som vil ha kvalitet for en gunstig prislapp. Les mer om våre tre anbefalte favoritter fra Latz kattemat. Tilbud av pakker med flere pakninger av våtfôr gir deg mest for pengene. Se også vår generelle kattemat test.

Multipack med velsmakende våtfôr i ulike smaker

Et av de beste kjøpene fra Latz kattemat er multipakken med 80 poser av 85 gram våtfôr i fire ulike smaker. As Good As It Looks Mixed Jelly inneholder 20 ulike poser av smakene kylling, oksekjøtt, laks og fisk. Våtfôret er velsmakende med møre kjøtt- og fiskebiter i saftig gele av den mest populære kattematen hos de fleste katter. Kattematen kan enten brukes som helfôr eller som tilskudd til det vanlige tørrfôret. Hvert måltid gir katten en god balanse mellom vitaminer og mineraler som den trenger hver dag. Produktet er anbefalt for katter fra ett år og oppover.

Latz As Good As It Looks

Variert multipack med smakfullt våtfôr rik på omega-6 og vitamin E

En annen bestselger fra Latz er Tasty Shreds Farm Selection – en multipack bestående av 44 poser våtfôr på 80 gram hver. Multipakken er et godt valg til katter som liker et variert våtfor, samtidig som de får riktig og nærende ernæring. Porsjonspakkene består av biter i saus i fire ulike smaker; 11 poser i smakene oksekjøtt, kylling, and og kalkun. Våtfôret inneholder omega-6 og vitamin E som er bra for kattens hud og pels. I tillegg til at kattematen er fri for kunstige smakstilsetninger, fargestoffer og konserveringsmidler. Tasty Shreds Farm Selection anbefales for voksne katter, enten det serveres som fullfôr eller som et supplement til kattens vanlige tørrfôr.

Praktisk eske med 12 porsjonspakker i fire herlige fiskesmaker

Katter er kjent for å elske fisk, og derfor har Latz kattemat naturligvis produkter i deilig fiskesmak. Tasty Shreds Fish Selection er en praktisk multipakke med 12 porsjonsposer på 80 gram fordelt på 4 herlige fiskesmaker av 3 x laks, 3 x tunfisk, 3 x torsk og 3 x rødspette. Fish Selection kan serveres som komplett fôr eller som et tilskudd til kattens vanlige kost. Også dette våtfôret er rik på omega-6 og vitamin E. I tillegg til deilig smak, fisk i strimler og nydelig saus som tilfører katten riktig næring og mer væske i kostholdet.