Kattemat test

Katter har mye energi, selv om det ikke alltid virker slik, når de ligger å drar seg foran peisen. Uansett om din katt er en energibunt som løper rundt i huset, eller en sikkelig koseklump som liker seg best på fanget, ås er det viktig med fôr som er tilpasset den type katt du har! Det er ikke alltid man tenker over at det er like viktig at katter får rett ernæring, som alle andre dyr, og at de kan få en rekke sykdommer hvis fôret deres ikke er riktig. Her har vi laget en test av kattemat, hvor vi kikket på kattefôr som er tilpasset et utvalg av forskjellige katter, basert på deres særegne behov. Og kanskje vi kikker på en liten godbit også? Finn kattens nye favoritt, og se om du finner din neste best i test kattemat!

God for fordøyelsen – hjelper mot hårballer

Her har vi et nytt og spennende produkt fra Carnilove – som scorer høyt både på smak og effektivitet! Carnilove bruker kun naturlige ingredienser av ypperste kvalitet, og de «ville» smakene og det store utvalget gjør at selv de mest kresne katter finner noe de liker bland deres produkter! Dette er et tørrfôr som regnes som en fullverdig diett, og er helt fritt for korn og poteter – altså helt uten unødig stivelse. Det som er spesielt med dette produktet, er de tilsatte bete-fiberene. Disse fibrene gjør slik at kattene har lettere for å kvitte seg med hårballer! Det er det økte nivået av helt naturlige fiber som hjelper fordøyelsen, og gjør det lettere for hårballer å komme gjennom fordøyelseskanalen. Ellers vinner vi frukter fra skogen, grønnsaker, urter og mye annet, som gir fôret mengder av vitaminer, mineraler og antioksidanter, som gir katten et godt immunforsvar og en topp fysikk. Fôret er altså rikt på alle de proteiner som katter trenger for å holde seg i god form gjennom hele livet. Kjøttet som er brukt i dette tørrfôret er spekket av smak og samtidig svært mildt mot fordøyelsen. Takket være de naturlige ingrediensene, er det stappfull av naturlige næringsstoffer som bidrar til at katten har et sundt stoffskifte og en god fysisk form gjennom hele livet.

kattemat best i test

Beste våtfôr fra Royal Canin

Her har vi en virkelig smakfull opplevelse til din firbeinte venn – når du unner katten din litt ekstra luksus!  Dette våtfôret har en helt super sammensetning av animalske produkter, og kjøtt fra fisk, vegetabilske protein-ekstrakter, sunne oljer og fettstoffer! Alt dette er super-bra for katten din, og sørger for at katten opprettholder sunn hud og en flott og vakker pels! Dette er et deilig, godt og blandet våtfôr som kommer til å falle i smak hos de aller fleste katter, enten som en del av et fullverdig kosthold, eller som en liten ekstra belønning. De deilige bitene av gelé gir enda mer smak og konsistens, og er det lille ekstra som setter sløyfen på det hele. Dette er virkelig noe helt spesielt for pus, og vår best i test innen våtfôr til katter!

våtfôr

Spesialprodusert fôr for steriliserte katter

Dette fôret er spesialprodusert med tanke på katter som er overvektige, som er eldre enn 8 år, eller som er steriliserte. Dette kattefôret er helt uten hvete ,for å unngå eventuelle intoleranser, og inneholder hele 80% kjøtt! Det høye innholdet av kjøtt tilsier at dette er et fullverdig tørrfôr for din katt, samtidig som det kan bidra til å redusere overvekt – steriliserte katter kan ofte bli overvektige, men det slipper du å bekymre deg for med dette fôret! Kattefôret har god smak, og er i hovedsak basert på kjøtt fra fjærfe, med tilsatt taurin som katten din vil like smaken på svært godt! Dr. Clauder´s foret er også tilsatt Omega-3 og Omega-6, som bidrar til sunnere ledd, som er svært viktig ettersom katten blir eldre, slik at de kan holde seg like smidige og aktive som før. Slike ting er viktige å tenke på! Dette er et produkt som hjelper deg å ta godt vare på katten din, og den beste kattemat for steriliserte katter!

En ekstra godbit – også godt for tennene!

Dette er en herlig, liten godbit som katten din vil bli vill etter! Disse smakfulle bitene kommer i forskjellige smaker, og fungerer ypperlig som en belønning til din katt, for eksempel som en del av opplæring eller trening – kanskje katten din har vært flink til å holde seg nede fra kjøkkenbenken? Eller kanskje pus ser ekstra søt ut i dag – det finnes så mange grunner til at katten din fortjener litt ekstra kos og oppmerksomhet!  Og når man først skal gi en godbit eller to, så er det jo ingenting som er bedre enn at godbiten er sunn!  Disse bitene fra Dogman er fulle av vitaminer, slik som A, E og D3, som alle er bra for katten din. De små bitene virker også rensende for tennene, og hjelper til å fjerne andre matrester som kan ha satt seg fast. I tillegg er de sukkerfrie! Det er fremdeles viktig å passe på at man ikke gir bort for mange biter til pus; 5-15 stykker per dag er mer enn nok. Dette er en godbit som katten din vil glede seg til!

Dette tørrfôret er best i test hos oss!

Orijen er prisbelønnet for sine produkter, og er stolte av å produsere fôr i svært høy kvalitet. Dette Kanadisk-produserte fôret har hentet inspirasjon fra det store mangfoldet av fisk som finnes i Kanada, både i saltvann og ferskvann. Fisken er fanget i nærområdene rundt anlegget deres, og fraktet direkte til disse anleggende for å bli videre behandlet. De bruker faktisk hele 80% fisk i denne kattematen, som gir et produkt som er magert og svært rikt på proteiner. Dette, pluss faktum at fisken er fattig på karbohydrater, gjør denne sammensetningen  til et supert grunnlag for optimal helse hos din katt. Med dette fôret kan katten din oppnå den perfekte kroppsvekten, opprettholde en mager muskelmasse og samtidig ha et godt og sunt blodsukker. Dette er ypperlig for katter som er i mye aktivitet! Vi kan virkelig si at dette er et fantastisk fôr av svært høy kvalitet! Denne maten passer for alle raser, sett at de er voksne, og hjelper til med å opprettholde god helse og en optimal kroppsvekt gjennom hele livet. Dette er et fôr vi anbefaler på det sterkeste, da det bidrar til god helse – kun det beste er godt nok for pus, og det har vi her. Orijen kattemat – test det ut!

Et flott produkt for steriliserte katter

Det er absolutt en fordel å sterilisere kattene sine, både hunnkatter og hannkatter. Slik forhindrer man uønskede kull, og er med å redusere bestanden av hjemløse katter, som allerede er altfor høy! Når katten har blitt sterilisert, er det viktig å vite at det kan oppstå problemer relatert til sterilisering i ettertid, blant annet hvis man ikke har rett fôr for katten. Det man anser å være vanlige problemer etter sterilisering, som kan oppstå både hos hunnkatter og hannkatter, er problemer med overvekt, samt problemer med nyrene og urinveien.Denne kattematen er produsert med spesiell tanke på steriliserte katter. Spesialfôret fra Purina bidrar til å opprettholde en sunn kroppsvekt hos katten, og bidrar til å redusere faren for problemer med nyrer og urinveier. Slik holder katten seg sunn og frisk, år etter år! Dette er et komplett fôr, som inneholder alt ellers hva katten din trenger for å fungere optimalt. Purina kattemat er absolutt verdt å teste ut!

Våtfôr av høy kvalitet – luksus til pus!

Purina Gourmet leverer ekte luksus til din katt, gang på gang! I denne luksus-pakken finner du åtte poser med deilig våtfôr kattemat, i fire forskjellige smaker. Her har vi to poser med laks, to poser med kylling, to med tunfisk og to med oksekjøtt – alt er selvfølgelig i ypperste kvalitet! I denne pakken finner nok den mest kresne katt sin nye favoritt! De deilige oppskriftene er nøye pakket i folie-poser, slik at smak og aroma blir perfekt bevart, og pus får et ferskt, lite luksus-måltid hver gang! Dette er våtfôr av høy kvalitet, og inneholder smakfulle små fileter i en deilig saus. Vi ser både smaken og de viktige næringsstoffene som er viktige i Purina kattemat – test det ut, og la katten din få prøve alle fordelene, og den gode smaken! Dette fôret kan brukes som et av kattens faste måltid gjennom dagen, eller som en ekstra luksus i hverdagen – det fortjener tross alt alle katter!