Derfor bør du kjøpe kattemynte til katten din

Alle katteeiere som vil glede sin pelskledde venn bør teste ut kattemynte. Spray, tørket urter eller leker med kattemynte gir en naturlig stimuli, reduserer stress og oppmuntrer til fysisk aktivitet. Den attraktive aromaen av mynte er noe de fleste katter tiltrekkes av.

Katter er selvstendige, særegne og skeptiske dyr med naturlige instinkter som må tilfredsstilles for trivsel i hverdagen. Alle katteeiere som vil glede sin pelskledde lille venn bør teste ut kantemynte. Enten du kjøper spray, tørket urter eller leke med mynte vil dette gi en naturlig stimuli, redusere stress og oppfordre til fysisk aktivitet. Kattemynte er kjent for å gi en naturlig og ufarlig stimuli som bidrar til å gi dem en pause fra en kjedelig innedag, redusere stress og oppfordre til lek. Den sterke duften av kattemynte er en attraktiv aroma som katter tiltrekkes av og som gir en øyeblikkelig glede.

Hva er kattemynte?

Du stiller deg kanskje spørsmålet «hva er kattemynte?», og det skal vi svare på. Kattemynte er kjent som nepeta cataria og er en erteplante i myntefamilien. På grunn av en kjemisk forbindelse kalt nepetalactone har nepeta cataria har en spesiell apell blant katter. Duften av kattemynte utløser nemlig en eurofoisk reaksjon hos mange katter. Dyrebutikker selger ulike varianter av kattemynte som er helt trygge for katter. Den vanligste formen er tørket kattemynte i form av løv, blomster eller en blanding av begge, men også leker og spray med kattemynte er noe mange foretrekker. Lekene er fylt med tørket kattemynte som gir katten en morsom og interaktiv opplevelse, mens sprayen kan sprayes på leker eller klorestolper når du vil lokke katten til å utforske mer. Velger du tørket kattemynte kan denne gnis på steder hvor du vil katten skal klore eller bruke.

Våre anbefalte produkter i 2023

Kattemynte er en enkel og billig måte når du vil gi katten variasjon og glede i hverdagen. Ved å integrere kattemynte i kattens daglige rutiner kan dette øke den generelle trivselen i hverdagen. Vi har samlet våre beste anbefalinger til deg.

Økologisk tørket kattemynte som aktiviserer katten

Yeowww sin økologiske og tørkede kattemynte har en herlig duft som aktiviserer katten på en god måte. Kattemyntes kan fylles i gamle leker, i leker du har sydd selv eller gnis forsiktig på gjenstander hvor du vil katten skal kvesse klørne sine. Den sterke duften av nepeta cataria vil fange kattens interesse og skape mer trivsel i hverdagen. Posen inneholder 28,3 gram urter av kattemynte.

Naturlig Catnip-ball laget av 100 prosent kattemynte

En annen favoritt blant våre kjære katter er JR Farm sin Natural Catnip kattemynte-ball laget av 100 prosent kattemynte. Ballen er helt trygg for katten å både slikke og tygge på. Med en behagelig og intens lukt av kattemynte vil ballen ha en stimulerende effekt på katten, samtidig som den underholder kjæledyret ditt. Ballen inneholder kun naturlige ingredienser med 100 prosent kattemynte og tapiokastivelse som bindemiddel, den er langvarig i bruk, spiselig og stimulerende. Perfekt for katten å leke med elene eller når du som eier vil stimulere katten med lek.

Morsom katteleke med fersk kattemynte

Kong sin katteleke er en myk og fin rotte i plysj med uttagbar pose som holder fersk kattemynte på plass. Med på kjøpet følger en stor mengde av Kong sin Nord-Amerikanske premium kattemynte. Så fort lukten av kattemynte forsvinner i leken kan du fylle på med mer fersk mynte. Myntes som ikke blir bruk bør oppbevares i fryseren slik at den holder seg fersk lenger. Catnip Rat kan vaskes i maskin og er en populær leke blant lekne katter.

Økologisk spray med kattemynte fra naturlige kilder

Kong sin økologiske og naturlige spray inneholder kattemynte fra naturlige og fornybare kilder. Sprayen har mange bruksområder, som for eksempel å spraye over møbler hvor katten kan klore, leke eller på leketøy. Kattemynten er spesielt utviklet for å stimulere naturlige instinkter og er et godt kjøp for innekatter.

Spray med aromatisk og kraftig mynteduft som får frem lekeinstinktet

Av spray med kattemynte er Trixie Catnip en bestselger. Flasken inneholder 175 milliliter med aromatisk og kraftig duft som lokker frem lekeinstinktet hos katter. Sprayen egner seg godt å bruke på leketøy eller kloremøbler for å vekke frem interessenten hos katten, få den til å forstå hvilke møbler som skal klores på eller leke mer. Trixie kattemynte kommer i en praktisk forpakning som gjør det enkelt å spraye.