Orijen kattemat test – Kvalitet og næring for et sunt katteliv

For å sikre et langt, aktivt og sunt liv for katten er riktig ernæring viktig gjennom eget tørrfôr som kattemat. Orijen er en sikker vinner av næringsrik tørrfôr til både kattunger og voksne katter. Saftig konsistens, naturlige ingredienser og gode smaker gjør Orijen kattemat til et godt kjøp.

Sunne og glade katter skapes gjennom trivsel og god ernæring, i form av kattemat. Orijen er en sikker vinner når det kommer til næringsrik tørrfôr til både kattunger og voksne katter. Produsenten er kjent for å levere premium kvalitet og ernæring med saftig konsistens, naturlige ingredienser og gode smaker. Orijen kattemat har et bredt utvalg tørrfôr i ulike smaker og med nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Produktene er laget for å være en del av kattens naturlige diett med tørrfôr som er biologisk passende og med næringen katten trenger for å trives. God kattemat fremmer sunn vekst, utvikling og et frisk liv med tørrfôr i ulike smaker som fersk kylling eller bærekraftig fisk. Velger du Orijen får du kattemat som støtter optimal helse og velvære hos katten med å opprettholde sunn vekt, glansfull pels og optimal helse

Våre anbefalte produkter i 2023

Vi har samlet våre beste anbefalinger av Orijen kattemat. Nettbutikk er et fint sted å handle, men du finner også fysiske dyrebutikker som selger Orijen kattemat. Posene kommer i ulike størrelser fra 1 til 17 kilo.

Tørrfôr med 80 prosent næringsrikt kjøtt og få karbohydrater

En bestselger fra Orijen Cat er tørrfôret Regional Red laget av 80 prosent næringsrikt kjøtt og få karbohydrater. Kattematen inneholder anguskjøtt, villsvin, lam, svin, bisonkjøtt, grønnsaker og frukt, hvor alle ingredienser er frysetørket forsiktig etter tilberedning for å bevare næring og smak. Katter er kjøttetere av natur og derfor er Regional Red biologisk passende for et variert kosthold fylt med rødt kjøtt og Orijens Whole Pray Concept, som betyr ferskt kjøtt, involver, marg og brusk. Tørrfôret inneholder en balansert mengde for å gi katten et komplett inntak av tørrfôr som er naturlig sammensatt og uten kunstige tilsetningsstoffer. Regional Red er også helt fri for gluten. Produktet passer for voksne katter.

Orijen Cat Fit & Trim for steriliserte og overvektige katter

Steriliserte katter kan fort bli overvektige, og da er riktig ernæring viktig. Orjan Cat har utviklet et eget tørrfôr til steriliserte og overvektige katter. Fit & Trim består av 40 prosent næringsrik protein og bare 19 prosent lavglykemiske karbohydrater, noe som gjør at katter og kattunger får i seg næringen i henhold til sine biologiske behov. 2/3 av innholdet i Fit & Trim er ferskt eller rått og har 10 andre ingredienser av høy klasse, mens 1/3 av kjøttet fra fersk frittgående kylling og kalkun er tørket ved 90 grader for å gi en kilde til næringsrik protein. Produktet er også fritt for kunstige tilsetningsstoffer. Fit & Trim er et godt valg når du vil gi katten en naturlig kilde til stort sett alle næringsstoffene katten trenger.

Næringsrik og kyllingbasert tørrfôr til kattunger

Kattunger kan ha behov for tilpasset næring og det finner du hos Orijen kattemat. Erfaring er at Kitten passer for kattunger som er kresne i matveien. Orijen Cat Kitten er laget med 2/3 ferske eller råe ingredienser for å øke kattungens appetitt, samtidig som maten er en god kilde til protein. Kitten er laget av animalske produkter med kjøtt fra frittgående kylling og kalkun for å sørge for god vekst og etterligne kattens naturlige kosthold. Orijen Cat Kitten er skreddersydd for å gi kattunger det den trenger med WholePrey-ingredienser fra kjøtt, organer, brusk og ben slik at katten holder seg sunn og sterk. Tørrfôret er også 100 prosent fritt for kornprodukter.

orijen kattunge mat