Klesrulle og klesbørster – et must for alle med kjæledyr!

Er det noe alle som har kjæledyr kan kjenne seg igjen i, så er det hvor utrolig mye de kan røyte! Pelsen til våre firbeinte venner kommer seg til de rareste steder, og klær og sofa blir fort offer for pels og hår, særlig i perioder med mye røyting. Heldigvis er det mange måter å fjerne den uønskede pelsen på! I denne testen kikker vi på tre flotte produkter som alle hjelper deg med fjerning av uønsket hår på klær og tekstiler – finn den som passer best for deg og bestill i dag! 

Den perfekte hundehår-fjerner : Furminator!

Vi starter med en veldig hendig sak – en klesrulle som virkelig lever virkelig opp til navnet sitt: FURMINATOR! Dette er en super-praktisk klesrulle som kommer til å spare deg for både tid og penger! Den er svært enkel å ta i bruk: du bare ruller klesrullen over de tekstilene som du ønsker å fjerne pels fra, enten det er klær, tepper eller sofaen. Alt av hår og pels blir effektivt samlet opp i en egen beholder inne i rullen. Når du er ferdig, åpner du enkelt opp klesrullen ved hjelp av en knapp – også tømmer du beholderen for pels. Lukk igjen lokket og så er du klar til å rulle vekk mer pels! Furminator er en svært effektiv klesrulle som er bra for både lommeboka og miljøet – for når du kjøper denne så slipper du å kjøpe engangs-klesruller noen gang igjen!  Dette er virkelig et must-have for alle som har kjæledyr! 

Effektiv hårfjerner

Vi hopper over til en hårfjerner med et mer klassisk design som vi alle kjenner godt til fra før. Dette er ikke en klesrulle, men heller en børste som du bruker som en helt vanlig klesbørste – du drar den enkelt bortover de tekstilene som du ønsker å rengjøre. Du kan også bruke denne børsten direkte på din røytende venn! Det som er ekstra fint med denne klesbørsten er hvor enkel den er å rengjøre. Du putter enkelt og greit børsten ned i den medfølgende beholderen, og når du tar den opp igjen så er den fri for hår og pels og helt klar til å brukes igjen! Super-praktisk! 

Praktisk børste for fjerning av hår og pels

Vi holder oss til børstene, og ser på denne svært praktiske hårfjerningsbørsten. Denne er børsten er designet for å fjerne alt av pels og hår fra tekstilene i hjemmet ditt, enten det er møbler, klær eller tepper. Du bruker den enkelt som en vanlig klesbørste, og den er meget effektiv både på kort og stri pels, så vell som lang pels. Når børsten er «full» putter du den enkelt og greit ned i den medfølgende beholderen. Denne beholderen fungerer også som rengjøring, og når du tar ut børsten igjen så er den fri for pels og klar for å brukes igjen! Det vi syntes er ekstra fint med dette produktet er at du får en ekstra børste med på kjøpet. Denne børsten er i mini-format, og passer dermed perfekt å ha med seg i vesken eller å ha liggende i bilen når du skal på tur med din firbeinte venn! Selv om den er liten, er den like effektiv som den store, og like enkel å rengjøre etter bruk.